Το realme GT Master Edition ήρθε στην Ελλάδα

Το realme GT Master Edition ήρθε στην Ελλάδα

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021- Η realme η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο έφερε το realmeGTMasterEdition της σειρά GT στην Ελλάδα. H νέα συσκευή είναι διαθέσιμη σε όλους τους εμπόρους.


Πιο συγκεκριμένα το GTMasterEdition χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 778G 5G με μνήμη RAM έως 8 GB. Ενώ ακόμη το MasterEdition υποστηρίζει το σύστημα ψύξης VaporChamberCoolingSystem, το οποίο κληρονομήθηκε από τη ναυαρχίδα realmeGT. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να προσφέρει κορυφαία εμπειρία gaming.

Εκτός από τις απίστευτες επιδόσεις το realmeGTMasterEdition διαθέτει επίσης μια selfie κάμερα

Το realme GT Master Edition διαθέτει κάμερα selfie 32MP Sony, με αισθητήρα Sony IMX615, διάφραγμα F2.45, οπτικό πεδίο FOV 85 μοιρών, ανάλυση 6560*4928. Ο αισθητήρας Sony επιτρέπει καλύτερη ποιότητα εικόνας, με υψηλή ανάλυση, έτσι ώστε η κάθε selfie να είναι εξαιρετικά ευκρινής.

Κύρια κάμερα

Το realme GT Master Edition διαθέτει κύρια κάμερα 64 MP, με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 119° και φακό macro 4cm. Η επαγγελματική κάμερα 64 MP μπορεί να εγγράψει τέλεια μακριά και κοντά, μέρα και νύχτα, σε κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό.

Η realme συνεργάστηκε με πολλούς επαγγελματίες φωτογράφους δρόμου για να συζητήσει μαζί τους πώς θα μπορούσε να δημιουργήσει καθηλωτικές φωτογραφίες δρόμου. Μελετώντας τον τεράστιο αριθμό έργων φωτογραφίας δρόμου από ολόκληρο τον κόσμο, εντόπισε δύο κοινά χαρακτηριστικά, αυτό του "γρήγορου" και του "πραγματικού", βάσει των οποίων σχεδιάστηκε μια επαγγελματική λειτουργία φωτογραφίας δρόμου που μπορεί να καταγράψει γρήγορα και να μειώσει τις παρεμβολές.

Κορυφαία οθόνη

Το realme GT Master Edition χρησιμοποιεί οθόνη Samsung AMOLED. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360 Hz, ενώ διαθέτει 100% ευρεία έγχρωμη οθόνη DCI-P3. Έχει πλούσια απόδοση χρωμάτων, στενότερο πλαίσιο και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

realmeGTMasterEditionSeries: Η ναυαρχίδα με την καλύτερη σχεδίαση για το 2021

Συνδυάζοντας τη σχεδιαστική κομψότητα με την τεχνική υπεροχή, η σειρά realme GT Master Edition επιδιώκει να αναβαθμίσει τη δυνατότητα των νέων να εξερευνούν και να δημιουργούν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα κινητό υψηλών προδιαγραφών που είναι τόσο προσιτό όσο και εξαιρετικό.

Εμπνευσμένη από τη σημασία των ταξιδιών στη ζωή των νέων, η realme εμπιστεύτηκε τον διάσημο βιομηχανικό σχεδιαστή NaotoFukasawa για να σχεδιάσει τη σειρά GTMasterEditionSeries. Δημιούργησε τα προϊόντα έχοντας κατά νου μια μοναδική σχεδιαστική επιρροή - τις βαλίτσες. Εκτός από το μοναδικό του σχήμα, το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι χαραγμένο έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την κυματιστή γρίλια μιας βαλίτσας, αποτελώντας τον πρώτο κοίλο σχεδιασμό από vegan-δέρμα στην ιστορία των smartphone.

Πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τις εκδόσεις

Το νέο realmeGTMasterEdition είναι διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις 8/128 στα 429€ και σε 12/256 με τιμή προσφοράς στα 419€ από τις 13.09 έως τις 19.09 (αρχική τιμή στα 469€).

SHARE:

24Media Network