ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο δρόμος για μια σπουδαία καριέρα στις τέχνες και το Design περνάει από τον ΑΚΤΟ

Ο δρόμος για μια σπουδαία καριέρα στις τέχνες και το Design περνάει από τον ΑΚΤΟ

Το NEWS247 ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο Campus του κολεγίου στο κέντρο της Αθήνας και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για τα προγράμματα και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Οι αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα τα τελευταία 50 χρόνια

Με αφορμή τις επικείμενες αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα το οποίο θα ισχύσει για τα παιδιά τα οποία τον Σεπτέμβριο θα φοιτήσουν στη Γ' Λυκείου, κάνουμε μια ιστορική αναδρομή πενήντα και πλέον χρόνων.

Ψηλά στις επιλογές των Ελλήνων τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου

Ψηλά στις επιλογές των Ελλήνων τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου

Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου δίνουν τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη προκειμένου να προσελκύσουν φοιτητές από όσο περισσότερες χώρες μπορούν και τα έχουν καταφέρει περίφημα.

The logo of Point Park University is in the walls of their Pittsburgh Playhouse, Wednesday, July 10, 2019, in Pittsburgh. (AP Photo/Keith Srakocic)

Σε ποιους απευθύνονται και τι παρέχουν οι σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία

Παρά την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση στη Ελλάδα αλλά και τις όποιες ανησυχίες μπορεί να προκάλεσε η διαδικασία του Brexit, το ενδιαφέρον των Ελλήνων φοιτητών για τα βρετανικά πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, παραμένει σταθερό.

Αποφοίτηση

Κερδίζουν έδαφος τα ελληνικά κολλέγια

Τα τελευταία χρόνια η επιλογή των σπουδών στα ελληνικά κολέγια που συνεργάζονται με πανεπιστήμια του εξωτερικού κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ανάμεσα στους νέους οι οποίοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο ίδρυμα της ανώτατης εκπαίδευσης.

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη

Καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου μιλούν στο News 24/7 για τις σπουδές στην Κύπρο, τις εγκαταστάσεις, τα γνωστικά αντικείμενα και την επαγγελματική αποκατάσταση στην οποία δίνεται έμφαση από το Πανεπιστήμιο - Η "ήσυχη" Λευκωσία και η ελληνική φοιτητική κοινότητα που ολοένα και μεγαλώνει.