news 24/7

ΑΓΟΡΑ

Στιγμιότυπο από κομμωτήριο εν μέσω πανδημίας

Το SMS των 2 ωρών δεν ισχύει για κομμωτήρια - Πότε θα επιτραπούν ψάρεμα και κυνήγι

Για τους κανόνες του ανοίγματος της αγοράς και για το χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης των υπόλοιπων δραστηριοτήτων μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Τράπεζα Πειραιώς

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Στην πρώτη θέση των χρηματιστηριακών για δεύτερη χρονιά το 2020

Το μερίδιο αγοράς της Πειραιώς ΑΕΠΕΥ ανήλθε το 2020 σε 18,85% επί του συνόλου των συναλλαγών, με την αθροιστική αξία των συναλλαγών χρεογράφων να διαμορφώνεται στο ποσό των 6,02 δισ. ευρώ.

Εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

Νέες επιχειρηματικές μάχες στην ενέργεια, αλλά και δύσκολους γρίφους, φέρνει το 2021

Οι μεγάλοι εγχώριοι όμιλοι αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους, ενώ και ξένοι παίκτες βλέπουν προσεκτικά την ελληνική ενεργειακή αγορά τη στιγμή που ανοίγουν νέα πεδία επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Στιγμιότυπα από την Ερμού

Lockdown: Σήμερα "κληρώνει" για ψώνια μόνο με click away και Χριστούγεννα με SMS 

Στ. Πέτσας- Α. Γεωργιάδης θα ανακοινώσουν σήμερα τις οριστικές αποφάσεις για εμπορικά καταστήματα, κομμωτήρια, μικρά βιβλιοπωλεία, εκκλησίες. Ειδικός κωδικός στο 13033 για το τραπέζι των Χριστουγέννων. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Τέλος της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις, λιανεμπόριο, κομμωτήρια, εκκλησίες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για το άνοιγμα της αγοράς, την νυχτερινή κυκλοφορία και τα sms. Θα υπάρξει ευελιξία για επανένωση οικογενειών τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στην εποχή του κορονοϊού

Χριστούγεννα με SMS και μέχρι 9 άτομα στο σπίτι

Και τις γιορτές θα στέλνουμε SMS στο 13033. Σύσταση για γιορτές με την οικογένεια μας ή το πολύ μία ακόμη. Τέλος της εβδομάδας οι αποφάσεις για λιανεμπόριο. Ο Μητσοτάκης θα μιλήσει με Ιερώνυμο.

Ποια καταστήματα άνοιξαν σήμερα - Πώς θα λειτουργήσουν

Ποια καταστήματα άνοιξαν σήμερα - Πώς θα λειτουργήσουν

Αναλυτικά οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που ανεβάζουν ρολά σήμερα. Το ωράριο λειτουργίας τους και ο επιτρεπόμενος αριθμός πελατών. Η ανησυχία των αρχών για τα μέτρα και το "κακό παράδειγμα" του Λονδίνου.

Black Friday

Η Black Friday εξελίσσεται σε Black November

Ήδη από το Σάββατο το λιανεμπόριο έχει ξεκινήσει επιθετικές προσφορές, υπογραμμίζοντας την αναδιάταξη που έφερε στην αγορά η πανδημία.

Το ελληνικό κοινοβούλιο

Τράπεζες: καταθέτουν σήμερα στη Βουλή τις ενστάσεις τους για το νέο Πτωχευτικό

Επί τάπητος τίθεται σήμερα στη Βουλή ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας όπου Τράπεζες και Διαχειριστές Κόκκινων Δανείων, θα διατυπώσουν ενστάσεις και προτάσεις προκειμένου να περιοριστεί η περίμετρος όσων μπορούν να κάνουν χρήση εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ανεφοδιασμός αυτοκινήτου με υγραέριο

Κλοπή και φοροδιαφυγή: Πρατήρια πουλάνε υγραέριο κίνησης πιο φθηνά από τα... διυλιστήρια

Έντονη παραβατικότητα και υψηλή φοροδιαφυγή παρατηρείται στην αγορά του υγραερίου κίνησης σε συνδυασμό με έλλειψη ελέγχων από τις αρμόδιες αρχές και ατιμωρησία, όπως υπογραμμίζουν πηγές του κλάδου.

Alpha Bank

Alpha Bank: Πάνω από 5 οι προσφορές για το Project Galaxy

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαμορφωθεί η shortlist με τους υποψήφιους για την επόμενη φάση των διαπραγματεύσεων, με την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών να τοποθετείται ακόμη και πριν τα τέλη Σεπτεμβρίου

Σούπερ μάρκετ

Αργία Αγίου Πνεύματος: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα σούπερ μάρκετ, τράπεζες και εμπορικά καταστήματα

Αλλαγές στη λειτουργία της αγοράς και του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα έρχονται σήμερα, ημέρα γιορτής του Αγίου Πνεύματος. Αναλυτικά ποιες υπηρεσίες θα παραμείνουν ανοιχτές και ποιες όχι.

Κλειστό κατάστημα στις ΗΠΑ προαναγγέλλει επανεκκίνηση στις 4 Μαΐου

Μετά τον κορονοϊό: Πέντε ερωτήσεις που πρέπει να κάνει στον εαυτό του κάθε επιχειρηματίας

Η επιβίωση μιας επιχείρησης εξαρτάται όχι μόνο από το σχέδιο για το μέλλον, αλλά και για το πώς τοποθετήθηκε εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού. Τα πιθανά λάθη και ο δρόμος προς την ανάπτυξη.

Διανομέας σε δίκυκλο

Γεωργιάδης: "Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αισχροκερδεί πάνω στο φόβο των Ελλήνων"

Οι εντακτικοί έλεγχοι των μηχανισμών του Κράτους θα συνεχιστούν μετά το Πάσχα ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας τους παραβάτες για τα τσουχτερά πρόστιμα σε περίπτωσεις αισχροκέρδιας, όταν η χώρα έχει ανάγκες.

Φαρμακείο στην Αθήνα

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επάρκεια προϊόντων και αγαθών στην αγορά

Με σύμμαχο τους εργαζόμενους που στηρίζουν την παραγωγή το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο κάνει λόγο για τον ανεμπόδιστο εφοδιασμό τις αγοράς ιατροφαρμακευτικών προϊόντων ή ειδών πρώτης ανάγκης.