"Εκπαίδευση" για ΟΥΚ σε σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής

"Εκπαίδευση" για ΟΥΚ σε σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής
MILITAIRE.GR

Παράπονα για συμπεριφορές πολύ άσχημες, ειδικά εναντίον των γυναικών σπουδαστριών, έχουν ήδη μεταφερθεί στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με το Militaire.gr.

Εκπαίδευση που ίσως να ταίριαζε σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν βατραχάνθρωποι φαίνεται να έχει εφαρμοστεί σε μια ομάδα σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής. Σε βίντεο που έχει στη διάθεσή του το Militaire.gr, απεικονίζονται σπουδαστές της ΣΑΝ να επιδίδονται σε ιδιαίτερα απαιτητικές ασκήσεις που θυμίζουν περισσότερο "καψόνια" των ΟΥΚ παρά διδασκαλία νοσηλευτικής.

Το Militaire.gr αναφέρει ότι «το συγκεκριμένο βίντεο είναι σε γνώση της ηγεσίας του ΓΕΕΘΑ, η οποία έχει και τις γνώσεις και την ικανότητα να κρίνει αν όσα έχουν αποτυπωθεί συμβαδίζουν με την εκπαίδευση που πρέπει να ΄χουν σπουδαστές της ΣΑΝ. Η ηγεσία θα κρίνει αν πρέπει να κάνει συστάσεις, να πάρει μέτρα ή να δώσει…εύσημα στον αξιωματικό.»

Παράπονα για συμπεριφορές πολύ άσχημες ειδικά εναντίον των γυναικών σπουδαστριών, είχαν μεταφερθεί στην ηγεσία και πριν από μερικούς μήνες. Είχαν δοθεί εντολές για διορθωτικές κινήσεις αλλά και για μετακίνηση στελέχους το οποίο δεν είχε μπει στο πνεύμα της ΣΑΝ. Αγνοήθηκαν όλες οι διαταγές , μάλλον με κάποια παρέμβαση.

MILITAIRE.GR
Πηγή: 

Militaire.gr

SHARE:

24Media Network