Περιοδεία αρχηγού ΓΕΣ σε στρατιωτικές μονάδες

Περιοδεία αρχηγού ΓΕΣ σε στρατιωτικές μονάδες
Eurokinissi

Ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς επσκέφτηκε στρατόπεδα του Γ΄ Σώματος Στρατού και της 1ης Μεραρχίας Πεζικού ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Διαδοχικές επισκέψεις σε μονάδες της ζώνης ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»), και της 1ης μεραρχίας Πεζικού πραγματοποίησε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με στελέχη και οπλίτες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε στρατόπεδα της ΙΙης μηχανοκίνητης μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΛΑΣΩΝ», της 33ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας (33 Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ»), στρατόπεδα στην 1η ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), την 32η ταξιαρχία Πεζοναυτών (32η ΤΑΞ ΠΖΝ), την XXIVη Τεθωρακισμένη ταξιαρχία (XXIV ΤΘΤ «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ») και την έδρα της Ιης Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ»).

Τον αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα