ΑΣΕΠ

Νέα, ειδήσεις, προκυρήξεις, προσλήψεις και αποτελέσματα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

,  ,  27 , 2022

Εξώδικο αποφοίτων και σπουδαστών στο ΕΑΠ: Προειδοποιούν με αγωγές και ζητούν αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων

Προ των ευθυνών τους φέρνουν τη Διοικούσα Επιτροπή στο ΕΑΠ 62 απόφοιτοι και ενεργοί σπουδαστές του Πανεπιστημίου με το εξώδικο που απέστειλαν.

Το κτίριο του ΑΣΕΠ στην Αθήνα

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Μάιο και όχι τη Μεγάλη Εβδομάδα όπως ενημέρωνε ο Βορίδης

Τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν τον Μάιο αφού οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν αδύνατη με βάση τον όγκο των γραπτών.

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Νέα επιστολή υποψηφίων του διαγωνισμού στους βουλευτές: Πράξτε τα δέοντα, το ΥΠΕΣ πιέζει αφόρητα τον ΑΣΕΠ

Οι συμμετέχοντες στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ,που έχουν ήδη με εξώδικο, απέστειλαν επιστολή στους βουλευτές από τους οποίου ζητούν να πράξουν τα δέοντα έτσι ώστε να μην αρθεί ο περιορισμός των προσλήψεων στο δημόσιο, εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

ΑΣΕΠ

Συμμετέχοντες στον ΑΣΕΠ: "Αντί να ακυρωθεί, επισπεύδεται η διαδικασία προσλήψεων"

Την επίσπευση της διαδικασίας προσλήψεων με βάση τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ καταγγέλλουν οι διαγωνιζόμενοι που έχουν αποστείλει εξώδικο για τα λάθη και τις παρατυπίες που περιείχε. Επιστολή προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων.

Μάκης Βορίδης

ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί τον Βορίδη να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τα όσα "κωμικοτραγικά" συνέβησαν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Επίθεση στον Μάκη Βορίδη εξαπολύουν Κώστας Ζαχαριάδης και Γρηγόρης Θεοδωράκης για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Κατηγορούν τη ΝΔ για "προεκλογικό εμπόριο ελπίδας για χιλιάδες υποψηφίους".

ΑΣΕΠ: Η ερώτηση με τις μπανάνες, το σταφύλι και τις κάλτσες που "έκαψε" υποψήφιους και μη

ΑΣΕΠ: Η ερώτηση με τις μπανάνες, το σταφύλι και τις κάλτσες που "έκαψε" υποψήφιους και μη

Ποικίλες αντιδράσεις και "πονοκέφαλο" έχουν προκαλέσει οι ερωτήσεις του γλωσσικού συλλογισμού που τέθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με την ερώτηση 29 να έχει γίνει "μήλον της έριδος".

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Τα θέματα και οι απαντήσεις του διαγωνισμού - 17 ερωτήσεις με σωστή κάθε επιλογή

Το πρόβλημα με τις 17 ερωτήσεις στο μάθημα "Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας" στον πρόσφατο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τι ανακοινώθηκε.

ΑΣΕΠ

ΣΥΡΙΖΑ για ΑΣΕΠ: "Κύριε Βορίδη τι ακριβώς συνέβη στον διαγωνισμό;"

Με κοινή δήλωσή τους, ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, και ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρης Θεοδωράκης, σχολίασαν τα προβλήματα που καταγγέλθηκαν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

ΑΔΑΕ

Αδιανόητο να παραλείπονται οι Ανεξάρτητες Αρχές με συνταγματική κατοχύρωση από τις μισθολογικές παροχές

Διαμαρτυρία του Σωματείου Επιστημονικού Προσωπικού της Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την εξαίρεση από τις μισθολογικές παροχές.

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Παράπονα για προβλήματα και καθυστερήσεις κατά τον διαγωνισμό - "Θα τα μελετήσουμε" απαντά ο πρόεδρος

Μετά τα δεκάδες παράπονα υποψηφίων για προβλήματα και καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ με ανακοίνωσή του, δήλωσε πως τα προβλήματα θα μελετηθούν "μόλις σχηματίσουμε πλήρη εικόνα".

ΑΣΕΠ: Στις 4 Μαρτίου ο  διαγωνισμός για προσλήψεις στο Δημόσιο - Η διαφορά με τους προηγούμενους

ΑΣΕΠ: Στις 4 Μαρτίου ο διαγωνισμός για προσλήψεις στο Δημόσιο - Η διαφορά με τους προηγούμενους

Πρεμιέρα το πρώτο Σάββατο του Μαρτίου για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό. Πάνω από 100.000 υποψήφιοι στα εξεταστικά κέντρα 43 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας για να εξεταστούν σε δύο μαθήματα.

ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΑΣΕΠ: Η μεγάλη αδικία για τους νησιώτες στον διαγωνισμό της 4ης Μαρτίου

Οι κάτοικοι των νησιών, και ιδιαίτερα των Κυκλάδων, θα υποχρεωθούν σε δαπανηρά ταξίδια για να μπορέσουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στις 4 Μαρτίου. Τι απαντούν σχετικά πηγές του ΑΣΕΠ.

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Το πρόγραμμα του διαγωνισμού και τα εξεταστικά κέντρα

Ο πανελλήνιος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023. Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα πρέπει να μεταβούν οι συμμετέχοντες.

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Στις 4 Μαρτίου ξεκινά ο διαγωνισμός προσλήψεων

Για το Σάββατο 4 Μαρτίου "κλείδωσε" η ημερομηνία διεξαγωγής του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού προσλήψεων για το Δημόσιο. Τα εξεταστικά κέντρα και το αναλυτικό πρόγραμμα θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: 21 υποψήφιοι για μια θέση στον διαγωνισμό - Τα στατιστικά στοιχεία

Πάνω από 100.000 οι αιτήσεις συμμετοχής στον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ποιοι κλάδοι έρχονται πρώτοι σε προτίμηση.

Η μεγάλη αδικία για τους διαγωνιζόμενους του ΑΣΕΠ το 2008: Επιτυχόντες αλλά ακόμα αδιόριστοι

Η μεγάλη αδικία για τους διαγωνιζόμενους του ΑΣΕΠ το 2008: Επιτυχόντες αλλά ακόμα αδιόριστοι

Οι ΑΣΕΠίτες του 2008, αν και επιτυχόντες, παραμένουν αδιόριστοι εδώ και 14 χρόνια! Το απόλυτα παράδοξο της περίπτωσής τους και η κινητοποίηση που έχουν προγραμματίσει για την Τετάρτη 28/12.

ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη του διαγωνισμού

ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη του διαγωνισμού

Η πρόσκληση - προκήρυξη 2Γ/2022 απεστάλη χθες στο Εθνικό Τυπογραφείο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί στο ΦΕΚ. Θα ακολουθήσει εντός του Δεκεμβρίου η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής.

Θάνος Πλεύρης

Καταγγελία Υγειονομικών για Τροπολογία Πλεύρη: "Ενιαία αντιμετώπιση Δημοσίου - Ιδιωτών σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ για πρώτη φορά"

Όπως αναφέρει το ΑΡΜΑ Υγειονομικών, στη μοριοδότηση για τις προκηρύξεις προσλήψεων επικουρικού ιατρονοσηλευτικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, μεταξύ άλλων "δεν δίνεται αυξημένη Μοριοδότηση για όλη τη Προϋπηρεσία".

Το Συμβούλιο της Επικρατείας

ΣτΕ: Συνταγματική η καταβολή ειδικής αποζημίωσης μόνο στα μέλη των ανεξάρτητων Αρχών

Η Ολομέλεια του ΣτΕ, έκρινε, μεταξύ των άλλων, ότι η επίμαχη νομοθετική ρύθμιση αποσκοπεί "προς επίτευξη θεμιτού σκοπού δημοσίου συμφέροντος" και "δεν αντίκειται στις συνταγματικές αρχές της ισότητας και αξιοκρατίας".

Σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης

Φυλακές: Προσλαμβάνουν αστυνομικούς για να συλλαμβάνουν αλλά κανέναν για να φυλάει τους συλληφθέντες

Δραματική η κατάσταση στα ελληνικά σωφρονιστικά ιδρύματα σε επίπεδο υγειονομικών συνθηκών αλλά και ασφάλειας. Όσα καταγγέλλει στο NEWS 24/7 πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εξωτερικών φρουρών φυλακών, Γιώργος Κωστίκας.