ΑΣΕΠ

Θάνος Πλεύρης

Καταγγελία Υγειονομικών για Τροπολογία Πλεύρη: "Ενιαία αντιμετώπιση Δημοσίου - Ιδιωτών σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ για πρώτη φορά"

Όπως αναφέρει το ΑΡΜΑ Υγειονομικών, στη μοριοδότηση για τις προκηρύξεις προσλήψεων επικουρικού ιατρονοσηλευτικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, μεταξύ άλλων "δεν δίνεται αυξημένη Μοριοδότηση για όλη τη Προϋπηρεσία".

Το Συμβούλιο της Επικρατείας

ΣτΕ: Συνταγματική η καταβολή ειδικής αποζημίωσης μόνο στα μέλη των ανεξάρτητων Αρχών

Η Ολομέλεια του ΣτΕ, έκρινε, μεταξύ των άλλων, ότι η επίμαχη νομοθετική ρύθμιση αποσκοπεί "προς επίτευξη θεμιτού σκοπού δημοσίου συμφέροντος" και "δεν αντίκειται στις συνταγματικές αρχές της ισότητας και αξιοκρατίας".

Σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης

Φυλακές: Προσλαμβάνουν αστυνομικούς για να συλλαμβάνουν αλλά κανέναν για να φυλάει τους συλληφθέντες

Δραματική η κατάσταση στα ελληνικά σωφρονιστικά ιδρύματα σε επίπεδο υγειονομικών συνθηκών αλλά και ασφάλειας. Όσα καταγγέλλει στο NEWS 24/7 πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εξωτερικών φρουρών φυλακών, Γιώργος Κωστίκας.

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Νέος πρόεδρος ο δικηγόρος Αθανάσιος Παπαϊωάννου

Ο δικηγόρος Αθανάσιος Παπαϊωάννου είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΣΕΠ, μετά από απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής. Ποιος εξελέγη αντιπρόεδρος και ποιοι είναι οι νέοι σύμβουλοι. Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης

Πώς η κυβέρνηση επιδιώκει να ελέγξει μέσω ΑΣΕΠ τις προσλήψεις στο Δημόσιο για το "προεκλογικό" έτος 2022

Τι προβλέπει διάταξη που αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα;Θα είναι επόμενος πρόεδρος του ΑΣΕΠ ο Θ. Παπαϊώαννου, συμμαθητής του υπ. Εσωτερικών Μάκη Βορίδη; Τι απαντά ο Υπουργός στο NEWS 24/7 και πώς σχολιάζουν το θέμα οι βουλευτές Κώστας Ζαχαριάδης και Χάρης Καστανίδης.

Η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά για ΑΣΕΠ: "Θα καταψηφίσουμε το νομοσχέδιο της Μαξίμου ΑΕ"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε πως το κόμμα της θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο του ΑΣΕΠ, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία για "ρουσφετολογικούς στόχους" και "ανύπαρκτη μεταρρυθμιστική ατζέντα".

Συμβούλιο της Επικρατείας

ΣτΕ: Απέρριψε προσφυγή εκπαιδευτικών κατά προκήρυξης του ΑΣΕΠ

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης των εκπαιδευτικών κατά της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πλήρωση κενών θέσεων. Η αιτιολόγηση του Συμβουλίου για τον ισχυρισμό περί αντισυνταγματικότητας

Κόντρα Χαρδαλιά - Τζανακόπουλου για προσλήψεις 28 μετακλητών στην Πολιτική Προστασία

Κόντρα Χαρδαλιά - Τζανακόπουλου για προσλήψεις 28 μετακλητών στην Πολιτική Προστασία

Στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ το κόστος πρόσληψης σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας στην Βουλή. Θα καλύψουν άμεσες ανάγκες δεν μπορούμε να περιμένουμε δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Για σκανδαλώδη διαδικασία εκτός ΑΣΕΠ μίλησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος: Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 36.000 ανέργους από τον Μάιο

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα μπορούν να ενταχθούν άνεργοι, μακροχρόνια άνεργοι και όσοι έχουν μονογονεϊκές οικογένειες.

Το Υπουργείο Παιδείας

Προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή: Αναρτήθηκαν τα ονόματα 1.040 διορισθέντων

Μόνιμοι διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων. "Στηρίζουμε έμπρακτα αυτό το κρίσιμο σκέλος της δημόσιας εκπαίδευσης," ανέφερε η υπουργός Παιδείας

Πορεία εκπαιδευτικών

Καταγγελία: 2.000 Εκπαιδευτικοί και Επιστημονικό προσωπικό χάνουν τη δουλειά τους για... 3 ευρώ

Οι υποψήφιοι ΑΣΕΠ θεώρησαν ότι η πληρωμή παραβόλου, όπως και η αίτηση τους είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία και διαπίστωσαν κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ότι κρίνονται απορριπτέοι.

Φωτογραφία αρχείου

Βοήθεια στο Σπίτι: Παρατείνονται οι συμβάσεις - Ως το τέλος του χρόνου ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Έως το τέλος του έτους ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την κάλυψη μονίμων θέσεων για το πρόγραμμα, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς εξηγεί την απουσία του από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ, αφού κινδύνευσε από μία... γκαζόζα

Ψηφίστηκε μετά από ονομαστική ψηφοφορία το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ μετά από έντονη αντιπαράθεση για την διακοπή της ψηφοφορίας όταν διαπιστώθηκε ότι έλειπε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ - Ο Αριστείδης Φωκάς δικαιολόγησε την απουσία του παρατηρώντας ότι ήπιε μία γκαζόζα και πήγε στην τουαλέτα.

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου για την ενδυνάμωση του ΑΣΕΠ στην Ολομέλεια της Βουλής

Εμπλοκή με νομοσχέδιο του ΑΣΕΠ - Αύριο η ψηφοφορία

Η ψηφοφορία ξεκίνησε, αλλά αναβλήθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς έλειπε από την αίθουσα της Ολομέλειας - Πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να γίνει ονομαστική μόνο για τα άρθρα που είχαν αντίρρηση οι ΑΝΕΛ.