Alexandra Paul: Νεκρή σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ

Alexandra Paul: Νεκρή σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ
Η Alexandra Paul και ο Mitchell Islam στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι Bernat Armangue/AP Photo

Η παγκοσμίου φήμης αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και Ολυμπιονίκης Alexandra Paul σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στον Καναδά την Τρίτη, ενώ ο μικρός γιος της βρισκόταν στο όχημα και σώθηκε.

Τραγικό θάνατο βρήκε η αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και Ολυμπιονίκης Alexandra Paul, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Καναδά.

Η 31χρονη πρώην αθλήτρια βρισκόταν σε ένα από τα επτά οχήματα που χτυπήθηκαν από φορτηγό που διέσχιζε μια κατασκευαστική ζώνη στο Melancthon Township, μια αγροτική περιοχή του Οντάριο σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Το φορτηγό το οποίο κινούνταν εκτός ελέγχου φέρεται να απέτυχε να επιβραδύνει εγκαίρως πριν πέσει στα αυτοκίνητα, σύμφωνα με τον Καναδικό Τύπο.

Ο μόλις 10 μηνών γιος της Paul, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, επέζησε από θαύμα από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο παίδων με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του.

Άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν στο σοκαριστικό τροχαίο, μεταξύ αυτών και ένας 67χρονος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα σε νοσοκομείο της περιοχής του Τορόντο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του οδηγού φορτηγού, τον οποίο οι αρχές δεν κατονόμασαν, σύμφωνα με τον Καναδικό Τύπο.

Η Skate Canada, το εθνικό όργανο διοίκησης για το καλλιτεχνικό πατινάζ στον Καναδά, κάνει λόγο για ένα πραγματικό πρότυπο για τους επίδοξους skaters που επιδείκνυε τις αξίες της ανθεκτικότητας, της επιμονής και της αθλητικής συμπεριφοράς.

“Κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της, η Alexandra και ο συνεργάτης της Mitchell Islam κέρδισαν πολλά διεθνή μετάλλια, κέρδισαν τρία μετάλλια στο Καναδικό Πρωτάθλημα και συμμετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014″, αναφέρει η Skate Canada σε μια δήλωση σχετικά με τον θάνατο της Paul. “Η δέσμευσή της για την αριστεία συνδυάστηκε μόνο με τη ζεστασιά και την καλοσύνη της, που την έκαναν αγαπητή στους συναθλητές, τους προπονητές και τους θαυμαστές της”, καταλήγει η δήλωση.

Εκτός από την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς, η Paul τερμάτισε 10η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014 και κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων του 2010.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα