Australian Open: Εύκολες νίκες για Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Australian Open: Εύκολες νίκες για Φέντερερ και Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησαν με νίκες την παρουσία τους στο Australian Open. Εκτός συνέχειας οι Σαποβάλοφ και Τσόριτς. Όλα τα αποτελέσματα της Δευτέρας.

Tα δύο πρώτα μεγάλα ονόματα που μπήκαν στο Australian Open δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη. Ο λόγος φυσικά για τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς οι οποίοι μπήκαν με το δεξί στο Grand Slam.

Η αρχή έγινε με τον Ελβετό μαέστρο, όπως αναφέρει το Sport24.gr. Ο Φέντερερ μπορεί να τόνισε μετά το τέλος του αγώνα του με τον Στιβ Τζόνσον ότι δεν είχε ρυθμό, αλλά αυτό δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον αγώνα.

Ο Ελβετός επικράτησε με 6-3, 6-2, 6-2 κόντρα στον Αμερικανό και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά. Ο Φέντερερ είχε μόνο 20 αβίαστα λάθη για 11 άσους και 34 winners και μέσα σε 84 λεπτά κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Από την πλευρά του ο Τζόκοβιτς τα βρήκε λίγο πιο σκούρα απέναντι στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ. Ο “Νόλε” επικράτησε με 7-6 (5), 6-2, 2-6, 6-1, αλλά η νίκη του δεν ήρθε τόσο εύκολα κόντρα στον μαχητικό Γερμανό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 900η νίκη του Τζόκοβιτς.

Την ίδια ώρα είχαμε και δύο μίνι εκπλήξεις. Ο Μάρτον Φούκσοβιτς επικράτησε με 3-6, 7-6 (7), 1-6, 6-7 (3) κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ και ο Σαμ Κιουρέι πέταξε εκτός τον Μπόρνα Τσόριτς με 6-3, 6-4, 6-4.

 

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version