Αυγενάκης: Άμεση αλλαγή της προβληματικής εικόνας του μπάσκετ με τρεις προϋποθέσεις

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επανέλαβε μέσω Twitter τους όρους που έθεσε στον πρόεδρο της ομοσπονδίας μπάσκετ, προκειμένου να μην υπάρχου παρερμηνείες της θέσης του πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει το δημοφιλές άθλημα στη χώρα μας.

Μια ημέρα μετά την συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο για την εικόνα του ελληνικού μπάσκετ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. 

Με τους δύο άνδρες να συμφωνούν ότι χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθεί η εικόνα και να αναφέρονται ξεχωριστά και στο θέμα του Ολυμπιακού και τον υποβιβασμό του στην Α2, ο Λευτέρης Αυγενάκης διευκρίνισε μέσω ενός post του στο twitter ότι έθεσε τρεις όρους/προϋποθέσεις προκειμένου αυτή η βελτίωση να γίνει ομαλά.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού έγραψε: "Χθες, επεσήμανα στον κ. Βασιλακόπουλο ότι πρέπει ν' αλλάξει, άμεσα, η προβληματική εικόνα του μπάσκετ στη χώρα. Με νόμιμο τρόπο, απόλυτη διαφάνεια και έξωθεν καλή μαρτυρία, προς την κοινωνία που παρακολουθεί. Επαναλαμβάνω τους τρεις όρους/προϋποθέσεις για όσους τυχόν δεν πρόσεξαν".

(Πηγή: Sport24.gr)

SHARE: