Δήλωσαν κώλυμα οι διαιτητές για να μην μπορούν να οριστούν

Δήλωσαν κώλυμα οι διαιτητές για να μην μπορούν να οριστούν
Eurokinissi

Οι Έλληνες διαιτητές δήλωσαν ομαδικά κώλυμα έως τις 17 Ιανουαρίου, ώστε να μην μπορεί η ΚΕΔ να τους ορίσει. Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την απόφασή τους να προχωρήσουν σε επ' αόριστον αποχή.

Λίγες μέρες μετά την απόφασή τους να προχωρήσουν σε επ’ αόριστον αποχή από τα καθήκοντά τους, οι Έλληνες διαιτητές πραγματοποίησαν μια ακόμα κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση, για να είναι κατοχυρωμένοι και να μην βρεθούν ενώπιον πειθαρχικών ζητημάτων (π.χ. να διαγραφούν), σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.

Οι διαιτητές, λοιπόν, δήλωσαν ομαδικό κώλυμα έως τις 17 Ιανουαρίου, ώστε να μην μπορέσει να τους ορίσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στα επόμενα παιχνίδια της Super League. Στο διοικητικό συμβούλιο της λίγκας τη Δευτέρα (30/12), οι Έλληνες ρέφερι περιμένουν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, όπως για παράδειγμα να πάρουν πίσω τις μηνύσεις τους οι παράγοντες, να μη γίνουν άλλες στο μέλλον, να σταματήσουν οι δηλώσεις στοχοποίησης προς τα πρόσωπά τους, αλλά και να βρεθεί λύση με τη γραμμή του οφσάιντ.

Ακόμα και να γίνουν όλα αυτά και υπάρξουν οι σχετικές δεσμεύσεις, δεν είναι απολύτως βέβαιο πως θα έχουμε σέντρα το διήμερο 4-5/1.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα