Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Κοζάνη για τον αγώνα Ελλάδα - ΠΓΔΜ

Στιγμιότυπο από προηγούμενο αγώνα της Εθνικής χάντμπολ
Στιγμιότυπο από προηγούμενο αγώνα της Εθνικής χάντμπολ MOTIONTEAM

Οι καιροί στις σχέσεις με τη γείτονα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας είναι... πονηροί, γι' αυτό και η αστυνομία στην Κοζάνη φρόντισε να πάρει τα μέτρα της για τον αγώνα χάντμπολ Ελλάδας - ΠΓΔΜ.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στις αστυνομικό μέγαρο της Κοζάνης με θέμα τα μέτρα ενόψει του αγώνα χάντμπολ Ελλάδας - ΠΓΔΜ στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του EURO 2020 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στην πόλη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και του Δήμου Κοζάνης που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου αποφασίστηκε η προμήθεια των εισιτηρίων να γίνεται μόνο από τα «καταστήματα Γερμανός» στην Κοζάνη και από τα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στο ΔΑΚ, Αμυνταίου Φλώρινας.

Επίσης η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Τα μέτρα επιτήρησης στον προαύλιο χώρο του σταδίου θα είναι έντονα ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται ακόμη και σωματικός έλεγχος. Οι πύλες του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Λευκόβρυση Κοζάνης θα ανοίξουν στις 15.30 ενώ το Σάββατο στις 12.30 στους χώρους της Βιβλιοθήκης θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τις Ομοσπονδίες Ελλάδας και ΠΓΔΜ.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE: