Euro 2020: Τσουχτερό πρόστιμο στην Αγγλία για το λέιζερ στον τερματοφύλακα των Δανών

Euro 2020: Τσουχτερό πρόστιμο στην Αγγλία για το λέιζερ στον τερματοφύλακα των Δανών
Ο Κάσπερ Σμάιχελ λίγο πριν το πέναλτι του Χάρι Κέιν youtube printscreen

Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, για την χρήση λέιζερ οπαδών της χώρας σε βάρος της ομάδας της Δανίας, στον ημιτελικό του Euro 2020.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο 30.000 δολαρίων στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, για την χρήση λέιζερ οπαδών της χώρας σε βάρος της ομάδας της Δανίας, στον Β ημιτελικό του Euro 2020.

Την περασμένη Τετάρτη, στο ματς του Β ημιτελικού οι Άγγλοι κέρδισαν τους Δανούς με 2-1 στο στάδιο του Γουέμπλεϊ, ωστόσο δεν έλειψαν τα επεισόδια, για τα οποία υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Δανίας, οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα, ενώ άναψαν βεγγαλικά παρότι η χρήση τους απαγορεύεται. Ακόμη, ένας οπαδός στόχευσε με λέιζερ τον τερματοφύλακα των Δανών, Κάσπερ Σμάιχελ, καθώς ετοιμαζόταν για το πέναλτι απέναντι στον Χάρι Κέιν, με το οποίο ο τελευταίος έστειλε τους Άγγλους στον τελικό.

“Η CEDB αποφάσισε να επιβάλει στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρόστιμο 30.000 δολαρίων, για την χρήση λέιζερ, οχλήσεις κατά τη διάρκεια των εθνικών ύμνων και το άναμμα βεγγαλικών”, τονίζεται στην ανακοίνωση της UEFA.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα