Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός στη EuroLeague

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός στη EuroLeague

Η Βιλερμπάν δεν είχε οκτώ υγιείς αθλητές και η EuroLeague ανακοίνωσε δύο ώρες πριν από το τζάμπολ ότι δεν θα διεξαχθεί ο αποψινός της αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Στον αθλητικό δικαστή η υπόθεση.

Δεν θα διεξαχθεί απόψε (21:45) η αναμέτρηση Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2020/21, με τη γαλλική ομάδα να αδυνατεί να συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό παικτών για να αγωνιστεί, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να μη ρισκάρει περισσότερο, από τη στιγμή που οι Γάλλοι είχαν πολλά θετικά κρούσματα κορονοϊού στο προπονητικό team και το ρόστερ τους τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα οι πράσινοι να σκέφτονται ήδη τον αγώνα της Πέμπτης (15/10 στις 22:00) με τη Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το Sport24, προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν το ματς θα κριθεί στα χαρτιά ή αν η EuroLeague θα προσπαθήσει ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση σε νέα ημερομηνία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EuroLeague, η Βιλερμπάν δεν είχε οκτώ υγιείς αθλητές για να παραταχθεί στο τζάμπολ του ματς, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πηγαίνει (και αυτή, όπως και εκείνη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που δεν ταξίδεψε στην Ισπανία για τους αγώνες με Μπασκόνια και Βαλένθια) στον αθλητικό δικαστή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα