Λέικερς – Μπακς 123-122: Φοβερό φινάλε με buzzer beater… τάπα στον Λίλαρντ – Triple-double ο Αντετοκούνμπο

Διαβάζεται σε 2'
Λέικερς – Μπακς 123-122: Φοβερό φινάλε με buzzer beater… τάπα στον Λίλαρντ – Triple-double ο Αντετοκούνμπο
CHARLES REX ARBOGAST/AP IMAGES

Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ πήρε την ευθύνη, σκόραρε τον 44ο πόντο του στο ματς και χάρισε τη νίκη στους Λέικερς με 123-122 απέναντι στους Μπακς σε ένα τρομερό ματς στο Λος Άντζελες. Τριπλ-νταμπλ από τον εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μεγάλο ματς διεξήχθη στο Λος Άντζελες, με τους Λέικερς να επικρατούν των Μιλγουόκι Μπακς με 123-122 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο υπέγραψε ο ΝτιΆντζελο Ράσελ. Τεράστια προσπάθεια από τον εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο με τριπλ-νταμπλ (34 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 12 ασίστ).

Οι Λος Άντζελες Λέικερς παρατάχθηκαν χωρίς τον ΛεΜπρόν, ωστόσο το έργο των Μιλγουόκι Μπακς μόνο εύκολο δεν ήταν. Οι “λιμνάνθρωποι” βρήκαν λύσεις από την τριπλέτα Ντέιβις, Ριβς και Ράσελ, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος για τα “ελάφια”.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκειά του, με τους Λέικερς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Οι Μπακς ωστόσο δεν επέτρεψαν να ξεφύγει το παιχνίδι, ο Greek Freak συνεισέφερε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, την ώρα που ο Λίλαρντ βοηθούσε τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία.

Όλα έδειχναν ότι το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Όπερ και εγένετο με το φινάλε να είναι συναρπαστικό για τους φίλους του μπάσκετ που το παρακολούθησαν. Αν και οι Μπακς προηγήθηκαν με τέσσερις πόντους στο τελευταίο λεπτό (118-122), οι Λέικερς απάντησαν και με καλάθι του Ράσελ 6″ πριν το φινάλε έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους. Ο Ντινγουίντι έκανε τάπα στον Λίλαρντ στην τελευταία επίθεση και οι Λέικερς πανηγύρισαν τη νίκη.

Ο απολογισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς στο Λος Άντζελες απέναντι στους Λέικερς, καθώς πέτυχε τριπλ-νταμπλ προσφέροντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ο Έλληνας αστέρας σκόραρε 34 πόντους, κατέβασε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 12 ασίστ, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

34 πόντοι
13/20 δίποντα
1/3 τρίποντα
5/7 βολές
14 ριμπάουντ
12 ασίστ
-4 στο +/-
σε 38’41”

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-30, 63-67, 96-90, 123-122

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα