Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1: Ο Ρονάλντο λύτρωσε τους κόκκινους διαβόλους στο 90+5′

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1: Ο Ρονάλντο λύτρωσε τους κόκκινους διαβόλους στο 90+5′

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-1 στο Ολντ Τράφορντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαρίζει το τρίποντο στους γηπεδούχους στο 90+5'. Προηγήθηκε το κίτρινο υποβρύχιο με τον Αλκάθερ στο 53', ισοφάρισε στο 60ο λεπτό με τον Τέλες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Βιγιαρεάλ στο Ολντ Τράφορντ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1. Νωρίτερα η Αταλάντα επικράτησε της Γιουνγκ Μπόις με 1-0 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ρονάλντο λύτρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια ακόμα φορά στο 90+5′. Έπειτα από σέντρα του Φρεντ ο Ρονάλντο έστρωσε με το κεφάλι στον Λίνγκαρντ, αυτός έκανε το γύρισμα προς τον Πορτογάλο και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα ο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ σε ένα ιστορικό για εκείνον παιχνίδι, καθώς έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Βιγιαρεάλ πήρε το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στον Αλκάθερ. Ο Ντανζούμε έκανε το γύρισμα στον Αλκάθερ με το εξωτερικό, με τον Αλκάθερ με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Επτά λεπτά μετά, ήρθε η ισοφάριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες στον Τέλες, ο οποίος ήταν έξω από την περιοχή, αυτός έπιασε το μονοκόματο σουτ στο ύψος της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Όπως αναφέρει το SPORT24, οι παίκτες του Σόλσκιερ προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες σε σετ επίθεση, ωστόσο η άμυνα της Βιγιαρεάλ τους απενεργοποίησε πλήρως, ενώ το κίτρινο υποβρύχιο έγινε ιδιαίτερα απειλητική στις αντεπιθέσεις, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες.

Αρχικά απείλησε με τον Αλκάθερ στο 17′, έπειτα από σέντρα του Καπού, με τον Ντε Χέα να απομακρύνει με εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

Στο 21΄η προσπάθεια του Μορένο, έπειτα από ωραία κομπίνα κατέληξε άουτ, παρόλο που ο Ισπανός ακραίος αμυντικός βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή.

Στο 31′ έπειτα από λάθος του Βαράν, ο Αλκάθερ έκλεψε την μπάλα και έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ έφτασε κοντά στο γκολ από παρολίγον αυτογκόλ του Μορένο, Ο Φέρναντες έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ισπανός ακραίος αμυντικός δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Ρούλι και απομάκρυνε, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο η Βιγιαρεάλ ήταν εκείνη που πήρε πρώτη το προβάδισμα στο σκορ στο 53, με τους παίκτες του Σόλσκιερ να πετυχαίνουν την ανατροπή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρήκε δίχτυα σε ένα ιστορικό για εκείνον παιχνίδι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Νταλότ, Τέλες, Βαράν, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Σάντσο, Γκρίνγουντ, Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο.

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Φόιθ, Μορένο, Παρέχο, Κάπουε, Τρινγκέρος, Πίνο, Νταντζούμα, Αλκάθερ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα