Μαραντόνα: Έθαψαν τον θρύλο του ποδοσφαίρου χωρίς την καρδιά του

Μαραντόνα: Έθαψαν τον θρύλο του ποδοσφαίρου χωρίς την καρδιά του
Ο Ντιέγο Μαραντόνα με το Παγκόσμιο Κύπελλο στα χέρια, μετά τον τελικό με τη Δυτική Γερμανία (29/6/1986). ⓒ 1986 Carlo Fumagalli/Associated Press

Ο θρύλος της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως αποκάλυψε ο γιατρός και δημοσιογράφος, Νέλσον Κάστρο, ετάφη χωρίς την καρδιά του, η οποία αφαιρέθηκε, προκειμένου να διερευνηθούν καλύτερα τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του.

Σε τρεις ημέρες (25 Νοεμβρίου) συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του θρύλου της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον γιατρό και δημοσιογράφο, Νέλσον Κάστρο, να φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατό του.

Σύμφωμα με το Sport24.gr ο Κάστρο, ο οποίος εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο: “Η υγεία του Ντιέγκο: Η πραγματική ιστορία”, αφού πραγματοποίησε πρώτα μία λεπτομερή έρευνα για τον Αργεντινό, μιλώντας στο κανάλι El Trece αποκάλυψε πως ο Μαραντόνα ετάφη χωρίς την καρδιά του. Μάλιστα, ένα από τα πιο συγκλονιστικά αποσπάσματα του βιβλίου του αναφέρεται στη θεωρία συνωμοσίας που ήθελε τον Μαραντόνα να έχει ταφεί χωρίς την καρδιά του, επειδή κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να του την αφαιρέσουν.

“Υπήρχε μια ομάδα από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Χιμνάσια, οι οποίοι σχεδίαζαν να αφαιρέσουν την καρδιά από το πτώμα. Αυτό τελικά δεν συνέβη. Θα ήταν μια εξαιρετικά απεχθής πράξη. Οι Αρχές εντόπισαν αυτά τα σχέδια και τα απέτρεψαν. Η καρδιά του αφαιρέθηκε για να ερευνηθούν καλύτερα τα αίτια του θανάτου του”.

Ο γιατρός μάλιστα συνέχισε υποστηρίζοντας: “η καρδιά του ζύγιζε μισό κιλό, όταν κανονικά μια καρδιά πρέπει να ζυγίζει 300 γραμμάρια. Είχε μεγάλη καρδιά λόγω επιβαρυμένης υγείας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα