Μαραντόνα: Το τελευταίο βίντεο πριν το θάνατό του

Μαραντόνα: Το τελευταίο βίντεο πριν το θάνατό του
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, τον Μάρτιο του 2020 AP

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τελευταίο βίντεο όπου εμφανίζεται να μιλάει μπροστά στην κάμερα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε λίγο πριν τη δύση του 2020 και ήταν σαν να έχασε το ποδόσφαιρο έναν από τους πνεύμονές του, με τον κορυφαίο κατά πολλούς παίκτη που ανέδειξε ο βασιλιάς των σπορ να μην καταφέρνει να ντριμπλάρει αυτή τη φορά τον θάνατο και να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ της απώλειάς του, κάτι που είναι φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς πόσο επιδραστικός ήταν στο άθλημα που λατρεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια ψυχές σε κάθε γωνιά της Γης.

Όπως γράφει το Sport24.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός “Corina TV” προχώρησε εσχάτως στη δημοσίευση ενός video που εμφανίζει τον Ντιέγκο Μαραντόνα να είναι στο σπίτι του και να στέλνει μήνυμα στο γιατρό του, λίγα 24ωρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή κα μετά από τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στην οποία είχε υποβληθεί.

“Όλα είναι καλά. Ξέρεις πως δεν μου αρέσουν οι εναγκαλισμοί αλλά όταν είμαι με καλούς ανθρώπους, βγαίνω από το δέρμα μου. Ένα φιλί Λούκε. Λεοπόλδο Χακίντο Λούκε”, ήταν το μήνυμα του “Πίμπε Ντ’Όρο” στον γιατρό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα