Μπαρτσελόνα: Η επόμενη μέρα μετά τον διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν

Μπαρτσελόνα: Η επόμενη μέρα μετά τον διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν

Ο Κίκε Σετιέν δεν παραιτήθηκε, αλλά το διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα μετά από τον ιστορικό διασυρμό από την Μπάγερν είναι θέμα ωρών. Ποτσετίνο, Τσάβι και Κούμαν οι υποψήφιοι για τη διαδοχή.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, δεν παραιτήθηκε μετά τον ταπεινωτικό διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν, έκανε λόγο ωστόσο για λήψη αποφάσεων.

Ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου προανήγγειλε αλλαγές από την επόμενη εβδομάδα και ανάμεσα σε αυτές σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ είναι το άμεσο διαζύγιο με τον Κίκε Σετιέν.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, ήδη τρία ονόματα φιγουράρουν στη λίστα διαδοχής του 61χρονου. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φαίνεται να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο πρώην παίκτης της ομάδας και νυν ομοσπονδιακός της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν.

Στο κάδρο βρίσκεται και ο πρώην αρχηγός των μπλαουγκράνα, Τσάβι Ερνάντεθ. Ο 40χρονος Καταλανός ανανέωσε στις 5 Ιουλίου το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ και θα παραμείνει στον πάγκο της και για την επόμενη σεζόν (2020-21). Στη συμφωνία των δυο πλευρών, ωστόσο, τέθηκε μια ειδική ρήτρα. Σύμφωνα με αυτή ο Τσάβι θα μπορεί ν’ αποχωρήσει σε περίπτωση που φτάσει πρόταση από την Μπαρτσελόνα για να καθίσει στον πάγκο της.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version