Νορβηγία – Ελλάδα 1-2: “Έσβησε” τον Χάαλαντ και έγραψε νίκη

Νορβηγία – Ελλάδα 1-2: “Έσβησε” τον Χάαλαντ και έγραψε νίκη

Η Εθνική Ελλάδας δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο για 45λεπτά και σβήνοντας σε όλη την αναμέτρηση τον Χάαλαντ κέρδισε τη Νορβηγία με 2-1 έχοντας αρκετά κέρδη απ' τη φιλική αναμέτρηση στην Ισπανία.

Για δεύτερο σερί φιλικό παιχνίδι η Εθνική Ελλάδας έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, τουλάχιστον για 45 λεπτά, έσβησε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, τον Χάαλαντ, και κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Νορβηγία στο φιλικό που έγινε στη Μάλαγα της Ισπανίας την Κυριακή (6/6) το βράδυ.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, οι παίκτες του Φαν Σιπ ήταν καταπληκτικοί στο μισό της αναμέτρησης όταν σημείωσαν και τα δύο γκολ με τους Μασούρα και Ανδρούτσο και στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ από το πρώτο 45λεπτο και να φτάσουν σε μια σημαντική επικράτηση, έστω και φιλική.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Άτζερ, Μέλινγκ (69′ Μποργκάν), Μίντσο (46′ Σέρλοτ), Μπεργκ (69′ Όρνες), Θόρσμπι (46′ Θόρστβεντ), Έντεγκααρντ, Ζακάριασεν (46′ Ρίερσον), Χάαλαντ.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (90+3 Μπακάκης), Μαυροπάνος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Γαλανόπουλος (57′ Ζέκα), Μπουχαλάκης (75′ Σιώπης), Μάνταλος (57′ Μπακασέτας), Πέλκας (75′ Παυλίδης), Μασούρας (58′ Τζόλης).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα