Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάς συστήνει τον δεύτερο γιο του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάς συστήνει τον δεύτερο γιο του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Μια τρυφερή ανάρτηση δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Γιάννης Αντετοκούνμπο που κρατάει στην αγκαλιά τα δυο παιδιά του. "Αγαπώ τα αγόρια μου", έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο ΜVP των NBA Finals.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές λίγο πριν μπει σε φουλ ρυθμούς ενόψει της έναρξης της regular season του NBA.

Ο πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς και MVP των NBA Finals, όπως αναφέρει το SPORT 24, έχει αποδείξει κατά καιρούς με τις αναρτήσεις του την αδυναμία που έχει στα δυο αγόρια του. Ενδεικτική η πρόσφατη ανάρτησή του με τον πρωτότοκο γιό, Λιαμ, που ανέβασε δυο φωτογραφίες του που κρατούσε μια μπάλα μπάσκετ και τον Greek Freak να γράφει “Με ρωτάνε τι κάνω και για ποιον το κάνω”.

Αυτή τη φορά ο ηγέτης των Μπακς δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram, που κρατάει στην αγκαλιά τα δυο παιδιά του γράφοντας “αγαπώ τα αγόρια μου”. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσιεύει και το δεύτερο παιδί του, το οποίο ήρθε πριν λίγο διάστημα στον κόσμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγκαλιά με τους γιους του Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα