Ο Πιτίνο επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Ο Πιτίνο επιστρέφει στον Παναθηναϊκό
Ο Ρικ Πιτίνο. Eurokinissi Sports

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ως διάδοχος του Αργύρη Πεδουλάκη και τις επόμενες ώρες αναμένεται η οριστικοποίηση του deal.

Στις 15/11 ο Παντελής Βλαχόπουλος τόνισε στην εκπομπή “Είναι να γελάει κανείς” στον Sport24 Radio 103,3 πως ο Ρικ Πιτίνο ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για να γίνει ο αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη. Το ρεπορτάζ, πλέον, επιβεβαιώνεται αφού απομένει μονάχα η ανακοίνωση για να κλειδώσει η επιστροφή του εμβληματικού κόουτς στους Πράσινους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκεφτόταν κι άλλες λύσεις, αλλά για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ο Αμερικανός ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση, καθώς ο Πιτίνο ξέρει την ομάδα, γνωρίζει το περιβάλλον και τους παίκτες. Ο Πιτίνο βρίσκεται στις ΗΠΑ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη χώρα μας για να οριστικοποιηθεί η δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να κάνει πράξη αυτό που έχει επαναλάβει πάρα πολλές φορές, δηλαδή να κρατήσει τους Πράσινους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως στις 8/11 ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε στη χώρα μας και αφού συζήτησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα