Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την προσπάθεια του Πετρούνια – Οργή στο Twitter

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την προσπάθεια του Πετρούνια – Οργή στο Twitter
ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπορεί να πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό των κρίκων, όμως η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε ποτέ. Αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, μήνυμα από τη σύζυγό του.

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με καταιγισμό σχολίων κατά της ΕΡΤ για το γεγονός ότι δεν μετέδωσε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια.

Η ΕΡΤ είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, περιμένοντας την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή. Από τις οθόνες πέρασαν οι προσπάθειες άλλων αθλητών, όμως εκείνη του Πετρούνια δεν προβλήθηκε ποτέ ζωντανά.

Μετά την προσπάθειά του, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ περίμενε πως η εκτέλεση του Πετρούνια θα προβληθεί έστω και σε μαγνητοσκόπηση, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ μέχρι το τέλος της σύνδεσης με τον προκριματικό των κρίκων.

Η μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, τουλάχιστον σε ζωντανή ροή, προκάλεσε εκνευρισμό στους φίλους του αθλητισμού, καθώς και στους χρήστες των social media.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ενοχληθεί είναι και η σύζυγός του και πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση.

Με ανάρτησή της λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή μετάδοση τόνισε: “Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε μπας και τον δείξουνε”.

Υπενθυμίζεται, ότι η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια βαθμολογήθηκε με 15.333 και είναι η υψηλότερη από όσους συμμετείχαν στον προκριματικό και του δίνει την πρόκριση στον τελικό των κρίκων παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες.

Η βαθμολογία του είναι τέτοια που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον περάσει ένας, όχι οκτώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα