Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ο Ραφίνια

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια ντύθηκε και επίσημα στα ερυθρόλευκα, αφού ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Βραζιλιάνος μπακ έβαλε την υπογραφή σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

O Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή. Παίκτης της ομάδας του Πειραιά με κάθε επισημότητα είναι ο Ραφίνια, ο οποίος αποτελεί τον “εκλεκτό” του Πέδρο Μαρτίνς για αντικαταστάτη του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξιό άκρο της άμυνας των ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα με το Sport24.gr o Βραζιλιάνος μπακ βρέθηκε στην Αθήνα από το Σάββατο (22/8), όπου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό.

Tη φετινή σεζόν, ο Ραφίνια μέτρησε 12 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά πραγματοποίησε 39 συμμετοχές με οχτώ ασίστ, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, το Copa Libertadores το 2019.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος χαρακτήρισε ως έπαθλο την πρόταση του Ολυμπιακού, ενώ αποχαιρέτησε τη βραζιλιάνικη ομάδα με δάκρυα στα μάτια. Ο Ραφίνια αγωνιζόταν από το 2011 έως το 2019 στην Μπάγερν Μονάχου με την οποία κατέκτησε 7 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 1 Champions League, 1 διηπειρωτικό και 1 Super Cup.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα