Ολυμπιακός: Σε απολογία για το ντέρμπι οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: Σε απολογία για το ντέρμπι οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία για τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του για δύο έως τέσσερις αγωνιστικές.

Μετά από Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ο Ολυμπιακός θα κληθεί να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπως αναφέρει το Sport24.gr.

Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους από δύο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές. Για την ακρίβεια οι ερυθρόλευκοι έχουν κληθεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το άρθρο 15 παράγραφος 4β. Σε αυτό γίνεται αναφορά και για πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τις 250.000 ευρώ.

Συγκεριμένα αναφέρει: "Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική πενήντα χιλιάδων ευρώ έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές". Τα τέσσερα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι με Καλαμάτα (Κύπελλο), Άρη, Ξάνθη και Πανιώνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολυμπιακός
SHARE: