Ομόνοια – ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα και αποκλεισμός

Ομόνοια – ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα και αποκλεισμός
Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1 eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, γνώρισε την ήττα (2-1) από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και σε συνδυασμό με τη νίκη της Αϊντχόφεν στη Γρανάδα αποκλείστηκε μαθηματικά από τη συνέχεια του Europa League.

Τέλος έλαβε η ευρωπαϊκή περιπέτεια για τον ΠΑΟΚ, καθώς αν και απομένει μία (η τελευταία) αγωνιστική δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στους 32 του Europa League.

Ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα (2-1) από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και σε συνδυασμό με την απόδραση της Αϊντχόφεν από τη Γρανάδα αποχαιρέτησε την Ευρώπη για την τρέχουσα σεζόν.

Όπως γράφει το Sport24.gr, ο Κακουλλής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 9′, ο Τζόλης μετά από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1 στο 39′, αλλά το ανόητο πέναλτι του Καντουρί στον Λοΐζου και η εύστοχη εκτέλεση του Γκόμεθ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

OMONOIA (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59′ Λέτσιακς), Λοΐζου (85′ Ασαντέ), Τζιωνής, Γκόμες (59′ Κούσουλος), Κακουλλής (21′ λ.τρ Σεχού), Σενέ (59′ Ντούρις).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (46′ Γιαννούλης), Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ (46′ Μουργκ) , Τσιγγάρας (79′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

ΓΚΟΛ: 9′ Κακουλλής, 84′ πεν. Γκόμεθ / 39′ Τζόλης, 56′ Κρέσπο, 64′ Αντρίγια Ζίβκοβιτς, 75′ Γιαννούλης

ΚΑΡΤΕΣ: 30′ Σενέ / 31′ Ελ Καντουρί

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα