Παναγιώτης Κελεσίδης: Εκτός ΜΕΘ, επέστρεψε στο Τζάνειο

Παναγιώτης Κελεσίδης: Εκτός ΜΕΘ, επέστρεψε στο Τζάνειο
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης eurokinissi

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης όχι μόνο εξήλθε της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας αλλά μεταφέρθηκε ξανά στο Τζάνειο έως ότου αναρρώσει πλήρως από τη μάχη του με τον κορονοϊό.

Στο Τζάνειο του Πειραιά νοσηλεύεται πλέον ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, o παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος στις 29/11 είχε διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Σωτηρία” προκειμένου να συνεχίσει τη σκληρή μάχη του με τον κορονοϊό ύστερα από επιδείνωση, εξήλθε της ΜΕΘ και επέστρεψε στο νοσοκομείο που είχε πρωτοεισαχθεί με αναπνευστικά προβλήματα, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σημαντική βελτίωση και ανάρρωσε πλήρως.

Σε πρώτη φάση βέβαια θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση κι όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος της αποθεραπείας του, συνδυαστικά μάλιστα με κάποιες επιπλέον εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί για άλλα θέματα υγείας, θα μπορέσει να λάβει εξιτήριο.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι 71 ετών και άρχισε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό. Ακολούθησε μία σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 1972 έως το 1979, με την οποία μέτρησε 174 συμμετοχές, φτάνοντας ως την Εθνική. Τα γάντια του τα κρέμασε με τη φανέλα της Προοδευτικής.

Η απόκρουση στην επίθεση του κορονοϊού ήταν μία από τις πιο δύσκολες και σημαντικότερες της πορείας του!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα