Πέθανε ο Τάκης Πανελούδης

Πέθανε ο Τάκης Πανελούδης
Τάκης Πανελούδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών, ο άλλοτε μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς τη Δευτέρα 27 Ιουνίου άφησε την τελευταία του πνοή ο Τάκης Πανελούδης, σε ηλικία 72 ετών. Ο εκλιπών, όπως αναφέρει το SPORT24, αποτέλεσε πρόσωπο μείζονος σημασίας για τα κοινά του Δικεφάλου στη δεκαετία του 1990 και του 2000, έχοντας συνδέσει το όνομά του με την πρόσληψη του Ντούσαν Ίβκοβιτς (σε συνεργασία με τον Νίκο Βεζυρτζή), με τον οποίο μάλιστα στην πορεία έγινε κουμπάρος.

Επίσης, ήταν αυτός που έδωσε το χρίσμα στον Μπάνε Πρέλεβιτς για τη θέση του προπονητή της ομάδας.

Επί των ημερών του, φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως νεαροί αθλητές, ο Κώστας Βασιλειάδης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, οι οποίοι μέσω του Δικεφάλου απογείωσαν την καριέρα τους.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάκη Πανελούδη:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Τάκη Πανελούδη, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ένας διοικητικός παράγοντας, που συνέδεσε τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ. Διετέλεσε παράγοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα, υπήρξε ενεργό μέλος των διοικήσεων του ΑΣ ΠΑΟΚ στη δεκαετία του ’80, αλλά και του ’90, στα καλύτερα χρόνια της ομάδας μπάσκετ, ενώ για περίπου τέσσερα χρόνια ήταν και πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα