Στεφανίδη: “Η ΔΟΕ μάς θέτει σε άμεσο κίνδυνο”

Στεφανίδη: “Η ΔΟΕ μάς θέτει σε άμεσο κίνδυνο”
Η πρωταθλήτριά μας στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη Eurokinissi Sports

Η Κατερίνα Στεφανίδη επεσήμανε ότι η απόφαση της ΔΟΕ να μην αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εκθέτει όλους τους αθλητές σε κίνδυνο λόγω του κορονοϊού.

Η ΔΟΕ εξακολουθεί να μην αποφασίζει για το τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω του κορονοϊού και παράλληλα θέτει τους αθλητές σε κίνδυνο, αφού τους ζητά να συνεχίσουν την προετοιμασία τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μία αθλήτρια η οποία δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της και λέει την άποψή της ανοικτά. Αυτή τη φορά με δηλώσεις της στο “Reuters” τα έβαλε με την ΔΟΕ:

“Δεν υπάρχει αναβολή, δεν υπάρχει ακύρωση. Η ΔΟΕ θέλει να συνεχίσουμε καθημερινά να ρισκάρουμε την υγεία μας, της οικογένειάς μας, αλλά και την δημόσια υγεία. Μας θέτει σε άμεσο κίνδυνο και όχι σε τέσσερις μήνες. Είναι απίστευτο.

Τι θα γίνει στα ομαδικά αθλήματα που θα πρέπει να προπονηθούν όλοι μαζί; Τι θα γίνει στην κολύμβηση; Στην γυμναστική που αγγίζουν όλοι ίδια αντικείμενα. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον κίνδυνο που μας βάζουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα