Στην Αθήνα οι κληρώσεις Champions League και Europa League

Στην Αθήνα οι κληρώσεις Champions League και Europa League

Στην Αθήνα θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League όπως αποφάσισε ομόφωνα η εκτελεστική επιτροπή της UEFA.

H εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε ομόφωνα οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League, αλλά και το βραβείο Best of για την επόμενη σεζόν να διεξαχθούν στην Αθήνα και το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, η επιλογή της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και συνδέεται με τον τρόπο που αντιμετώπισε η χώρα μας την πανδημία.

Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη 'Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέρφεριν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποδόσφαιρο, Νιάρχος
SHARE: