Super Bowl: Το μοναδικό σόου του ημιχρόνου

Super Bowl: Το μοναδικό σόου του ημιχρόνου
Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blige και Snoop Dogg στο ημίχρονο του Super Bowl AP

Οι Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Dr. Dre και Mary J. Blige προσέφεραν ένα μοναδικό σόου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl.

Όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα όσων θα τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια του σόου του ημιχρόνου στο Super Bowl, γράφει το SPORT24, όλοι περίμεναν έναν δυνατό σόου.

Οι Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Dr. Dre και Mary J. Blige το έπραξαν και με το παραπάνω διασκεδάζοντας για περίπου 15 λεπτά τόσο όσους βρίσκονταν στο στάδιο, όσο φυσικά και τα εκατομμύρια που παρακολούθησαν το Super Bowl απ’ όλο τον κόσμο.

Eminem AP

Mary J. Blige AP

Snoop Dogg AP

Kendrick Lamar AP

Dr. Dre AP

Ο Eminem γονάτισε και αποθεώθηκε

Μία από τις στιγμές που ξεχώρισαν στο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl ανήκε στον Eminem. Αμέσως μετά το “Lose yourself” το οποίο δόνησε την ατμόσφαιρα εκείνος γονάτισε και κράτησε το κεφάλι του.

Φυσικά, η συγκεκριμένη κίνηση ερμηνεύτηκε από τους περισσότερους ως ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς τον Κάπερνικ και στη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με το SPORT24, η συγκεκριμένη κίνηση του Eminem γνώρισε την αποθέωση από τους χρήστες του twitter, ενώ φυσικά μετά το τέλος του Super Bowl υπήρξε και σχετική ερώτηση προς τους διοργανωτές.

Πριν τον τελικό υπήρξαν φήμες που τους ήθελαν να απαγορεύουν τέτοιες ενέργειες, ωστόσο στην επίσημη τοποθέτησή τους μετά τον αγώνα είπαν ότι ο καθένας ήταν ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και πως γνώριζαν την πρόθεση του Eminem να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα