The Last Dance: Το scouting report των Μπουλς για τους Πίστονς

The Last Dance: Το scouting report των Μπουλς για τους Πίστονς
AP Photo/John Swart

Ο Μπι Τζέι Άρμστρονγκ δημοσίευσε ένα μικρό κομμάτι από το scouting report των Σικάγο Μπουλς πριν από τη μονομαχία με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στους τελικούς της Ανατολής το 1991.

Η κόντρα των Σικάγο Μπουλς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς ήταν το βασικό θέμα (μαζί με τη διαχείριση του Ντένις Ρόντμαν) στο τρίτο και τέταρτο επεισόδιο του “The Last Dance”. Η επιστροφή σε όσα έγιναν στα τέλη των 80s και τις αρχές των 90s, όταν οι δύο ομάδες μονομαχούσαν επί μία τριετία στα Playoffs της Ανατολής επανέφερε στην επιφάνεια την… αντιπαλότητα και το -εν γένει- μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Μάικλ Τζόρνταν να μην κρύβει την απέχθειά του για τους Bad Boys.

Με αφορμή όσα έδειξαν τα δύο νέα επεισόδια του “The Last Dance“, ο Μπι Τζέι Άρμστρονγκ παραδέχθηκε πως έψαξε στα αρχεία του και βρήκε το “αναλυτικό scouting report που μας βοήθησε να τους κερδίσουμε”. Αποκάλυψε μάλιστα ένα μικρό κομμάτι αυτού, που είχε να κάνει περισσότερο με το πνευματικό κομμάτι της προετοιμασίας και την προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου των “Ταύρων” να προετοιμάσουν τους παίκτες για τη… μάχη εντός παρκέ.

“Να σέβεστε την ομάδα, ξέρουν πώς να κερδίσουν. Πρέπει να θέλουμε τη νίκη περισσότερο από εκείνους. Να είστε επιθετικοί, παίξτε σκληρά, αλλά πάνω απ’ όλα, παίξτε έξυπνα. Δώστε αξία στην μπάλα, τα αβίαστα λάθη θα μας πληγώσουν, μην νικήσουμε τους εαυτούς μας” αναφέρεται στο απόσπασμα που ανέβασε ο άλλοτε πόιντ γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, που βρέθηκε στη “Windy City” σε δύο διαφορετικές περιόδους της καριέρας του (1989-’95 & 1999-’00).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα