Το σερί της Εθνικής Ομάδας θα συνεχιστεί και στην Αυστρία;

Το σερί της Εθνικής Ομάδας θα συνεχιστεί και στην Αυστρία;
NATIONS LEAGUE / ÓËÏÂÅÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Περισσότερες από 200 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για το αποψινό φιλικό στο Κλάγκενφουρτ

Θετικό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής Ομάδας στο Nations League. Έδωσε δύο εκτός έδρας παιχνίδια, έφερε ισοπαλία με 0-0 στη Σλοβενία και κέρδισε με 1-2 στο Κόσοβο. Συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Θέλει να διευρύνει το σερί της και στο αποψινό φιλικό με την Αυστρία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:30, στο Κλάγκενφουρτ. Είναι ένα δυνατό τεστ, πριν από τα δύο παιχνίδια για το Nations League, που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή με τη Μολδαβία και την Τετάρτη το Κόσοβο.

Το πρώτο κόρνερ, η κόκκινη κάρτα, ο παίκτης που θα σκοράρει

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για το αποψινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Αυστρία.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την κόκκινη κάρτα, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα σκοράρει, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Αύριο οι ημιτελικοί των play off για την πρόκριση στο Euro

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά ακόμα φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων, ανάμεσά τους και το ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου, Πορτογαλία-Ισπανία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:45 στη Λισαβόνα.

Αύριο θα διεξαχθούν οι οκτώ ημιτελικοί των play off του Euro. Θα ακολουθήσουν μετά από ένα μήνα οι τελικοί από τους οποίους θα προκύψουν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες που θα αγωνιστούν στα τελικά. Ξεκινάει και η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αμερική, με τρία παιχνίδια, ανάμεσά τους και αυτό της Αργεντινής με τον Ισημερινό.

Επιβραβεύσεις παικτών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ, «Boost 13», «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα