Τσιτσιπάς: "Εμείς είμαστε το μέλλον, εμείς θα γεμίζουμε τα μεγαλύτερα στάδια"

Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς AP

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το rivalry που έχει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Λονδίνο, για τον αλληλοσεβασμό που υπάρχει, καθώς και το δύσκολο ρόλο που καλούνται να αναλάβουν οι νέοι τενίστες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο ATP Finals του Λονδίνου και θα τα δώσει όλα, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός και να φτάσει ψηλά στο θεσμό.

Ο πρωταθλητής μας θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (11/11) τον Ντανίλ Μεντβέντεβ, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ανταμώσει και τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ. O 21χρονος τενίστας μίλησε για τις μάχες του με τον 22χρονο Γερμανό (προηγείται 3-1 στις αναμετρήσεις που έχουν δώσει), για τον αλληλοσεβασμό που υπάρχει, καθώς και τον δύσκολο ρόλο που καλούνται να αναλάβουν.

ADVERTISING

"Το rivalry μας είναι φλογερό. Είμαστε στην ίδια ηλικία, γνωρίζουμε ο ένας την ποιότητα του άλλου και θέλουμε πολύ να κερδίζουμε. Έχουμε πολύ διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και αυτό είναι καλό. Σεβόμαστε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και το επίπεδο του καθενός", ανέφερε ο πρωταθλητής μας, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ATP Finals.

Ο μέσος όρος ηλικίας των φιναλίστ της ΑΤΡ έχει πέσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ο Τσιτσιπάς σχολίασε το γεγονός αυτό: "Είμαστε το μέλλον. Εμείς θα είμαστε εκείνοι που σε λίγα χρόνια θα γεμίζουν τα μεγαλύτερα στάδια. Εμάς θα θέλουν όλοι να δουν, γι' αυτό θα πρέπει να ανταποκριθούμε σ' αυτό".

Πηγή: 

sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσιτσιπάς
SHARE:

24Media Network