Βασιλειάδης: Η εντολή Τσίπρα είναι ξεκάθαρη. Καμία ανοχή

Βασιλειάδης: Η εντολή Τσίπρα είναι ξεκάθαρη. Καμία ανοχή
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης Eurokinissi

Καμία ανοχή σε φαινόμενα οπαδικής βίας. Αυτή είναι η εντολή που έχει πάρει από τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιώργος Βασιλειάδης όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στον αέρα του news247 στους 88,6.

Ιδιότυπο ξεκαθάρισμα λογαριασμών χαρακτήρισε ο υφυπουργός αθλητισμού μέσω του news247 στους 88,6 τις συγκρούσεις μεταξύ οπαδών, οι οποίες- όπως είπε- δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε ότι αυτές οι ομάδες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εγκληματικές οργανώσεις. Συμπλήρωσε ότι η εντολή του πρωθυπουργού είναι μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα και προανήγγειλε νέες νομοθετικές ρυθμίσεις. “Η εντολή είναι ξεκάθαρη” σημείωσε χαρακτηριστικά

Ο κ. Βασιλειάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μετατεθεί το ένα από τα δύο ντέρμπι που είναι προγραμματισμένα για την Κυριακής 24 Μαρτίου (ένα του ποδοσφαίρου και ένα του μπάσκετ), και να γίνει μία μέρα νωρίτερα.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι οι επαγγελματικές θα πρέπει να σταματήσουν να “αγκαλιάζουν” τέτοιους οπαδούς. “Το κάνουν βέβαια” υπογράμμισε” για λόγους που συχνά δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα