Χάμιλτον: "Η Red Bull είναι για... ποτά"

Χάμιλτον: "Η Red Bull είναι για... ποτά"

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν στον σχολιασμό του για τη Red Bull, ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος δήλωσε ότι μια εταιρία ποτών πηγαίνει κόντρα στην ιστορία των McLaren και Ferrari

Η επιστροφή του Λιούις Χάμιλτον στη Μελβούρνη επιστρέφει στη μνήμη του κόσμου, το μπλέξιμο του Βρετανού με τις αστυνομικές Αρχές, όταν είχε συλληφθεί να κάνει burn out έξω από το Άλμπερτ Παρκ.

Ο ίδιος δεν δείχνει μετανιωμένος για την ενέργειά του, λέγοντας μάλιστα ότι λατρεύει να πηγαίνει σε αυτό το μέρος.

" Επιστρέφω χωρίς να έχω μετανιώσει για ο,τιδήποτε", ξεκαθάρισε ο Λιούις Χάμιλτον με δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "Guardian", ο οποίος, ωστόσο, στη συνέχεια υπογράμμισε:

" Πηγαίνω στην Αυστραλία χωρίς να θέλω να περάσω την ώρα μου στο γραφείο των αγωνοδικών ή της αστυνομίας. Νιώθω πολύ καλά. Λατρεύω να πηγαίνω σε αυτό το μέρος, είναι ένα απίστευτο ταξίδι και όταν ο καιρός είναι καλός η πίστα είναι εξαιρετική επίσης".

Ο πιλότος της McLaren όμως κρατούσε την ατάκα σε ερώτηση για το πώς βλέπει την Red Bull την επόμενη χρονιά, με τον ίδιο να απαντά:

" Η Red Bull δεν έχει την ιστορία που έχουμε εμείς στο χώρο. Δεν είναι κατασκευαστής, είναι εταιρία ποτών. Μια εταιρία ποτών απέναντι σε McLaren και Ferrari".


SHARE:

24Media Network