Ένας εύκολος τρόπος να βγάλεις 1 εκατ. ευρώ. Πουλώντας την πρώτη LaFerrari

Ένας εύκολος τρόπος να βγάλεις 1 εκατ. ευρώ. Πουλώντας την πρώτη  LaFerrari

Μπορεί να έδωσε 1.300.000€ για τη Ferrari LaFerrari, ωστόσο ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Διαβάστε γιατί

Ένα εκατομμύριο ευρώ σχεδιάζει  να βγάλει μέσα σε λίγες μέρες ο αγοραστής της πρώτης LaFerrari.

Για να μπορέσει πάντως κάποιος να το κάνει αυτό, θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των αγοραστών μιας συλλεκτικής Ferrari , πράγμα που μόνο εύκολο δεν είναι.

Παρά το γεγονός ότι μόνο 499 LaFerraris θα κατασκευαστούν, φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης του πρώτου μοντέλου παραγωγής έχει ήδη αποφασίσει να πουλήσει το αυτοκίνητο.

Ένας εύκολος τρόπος να βγάλεις 1 εκατ. ευρώ. Πουλώντας την πρώτη  LaFerrari

Το supercar λοιπόν που φέρει τον αριθμό Νο.1/ 499 σε ειδική πλακέτα, η πρώτη  LaFerrari παραγωγής έχει αναρτηθεί προς πώληση στην ιστοσελίδα του αντιπροσώπου πολυτελών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων SEMCO από το Μόναχο (Γερμανία).

Το εξωτικό ιταλικό αυτοκίνητο πωλείται έναντι 2.380.000€ ( συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ) και έχει μόλις 200 χιλιόμετρα στο κοντέρ. Η τιμή είναι κατά 1.000.000€ ακριβότερη, καθώς το πρώτο μοντέλο, αγοράστηκε μόλις για...1.300.000€

Έτσι , για εκείνους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα LaFerrari , αλλά δεν μπορούν να το αγοράσουν από την εταιρία γιατί η σχετική λίστα έχει συμπληρωθεί, έχουν τώρα τον τρόπο να κάνουν το ιταλικό μοντέλο δικό τους.

Το υβριδικό LaFerrari έχει μια συνολική απόδοση 963 ίππων και επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα .

SHARE: