Η μαύρη Ferrari 458 του Οζίλ

Η μαύρη Ferrari 458 του Οζίλ

Ο Οζίλ δεν είναι ο μόνος από τους σταρ της «βασίλισσας» που οδηγεί ένα ιταλικό supercar. Αφού πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο συμπαίκτης του, στη Ρεάλ , Κριστιάνο Ρονάλντο, απέκτησε μια Lamborghini Aventador (Pics)

Μια Ferrari 458 χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του μετακινήσεις ο Γερμανός (από Τούρκους γονείς) άσος της Ρεάλ Μαδρίτης , ο Μεσούντ Οζίλ (Mesut Özil). Και όπως δείχνουν τα πράγματα, ο εξαιρετικός μέσος των μερένχες  δεν  έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τις  διαδρομές της ημέρας  στην πολύβουη πρωτεύουσα της Ισπανίας με ένα  supercar.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα δέχθηκε  πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα στη  Μαδρίτη.

Ο Οζίλ  ήταν απρόσεκτος στο σημείο όπου στάθμευσε την μαύρη Ferrari και αμέσως οι τροχονόμοι του έδωσαν κλήση. 

Η μαύρη Ferrari 458 του Οζίλ

Οι πινακίδες της Ferrari του Οζίλ φέρουν τον αριθμό "GE MO 1088". Και μια προσεχτική ανάγνωση της πινακίδας αποδεικνύει πως κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Αφού:

Η μαύρη Ferrari 458 του Οζίλ

Τα γράμματα  GE αντιστοιχούν στον τόπο όπου γεννήθηκε ο Οζίλ, την πόλη Gelsenkirchen στη Γερμανία. Τα γράμματα  MO παραπέμπουν στα αρχικά του ονοματεπώνυμού του (Mesut Özil), το  10 είναι ο αριθμό που έχει στην φανέλα του  στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 88 είναι το έτος γέννησής του.

Όταν το δεξί του πόδι δεν το χρησιμοποιείται για να ελέγξει την μπάλα, το αφήνει επάνω στο πεντάλ του γκαζιού της Ferrari, ξυπνώντας τα  570 άλογα του V8 κινητήρα του  ιταλικού supercar.

Πάντως, ο Οζίλ δεν είναι ο μόνος από τους σταρ της «βασίλισσας» που οδηγεί ένα ιταλικό supercar. Αφού πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο συμπαίκτης του, Κριστιάνο Ρονάλντο, απέκτησε πρόσφατα μια  Lamborghini Aventador.

SHARE:

24Media Network