Leasing αυτοκινήτου: Τι είναι μύθος και τι πραγματικότητα

Leasing αυτοκινήτου: Τι είναι μύθος και τι πραγματικότητα
hands on steering wheel driving car A. and I. Kruk

Μύθοι και αλήθειες για τον πλέον μοντέρνο τρόπο να αποκτήσεις αυτοκίνητο σήμερα, το leasing. Νίκησε τους μύθους στο quiz της Avis και διεκδίκησε πλούσια δώρα. Δες πώς.

Σε κάποιες χώρες, το leasing είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αποκτήσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο. Στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι (ακόμα) ο πιο συνηθισμένος, αλλά είναι σίγουρα ο πιο μοντέρνος. Αποτελεί μία από τις πλέον ευέλικτες, οικονομικές και προσιτές λύσεις στην απόκτηση αυτοκινήτου, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε μια τάση που κερδίζει διαρκώς “έδαφος”, τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες οδηγούς.

Παρά το γεγονός όμως ότι το leasing κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές, υπάρχουν ακόμα ορισμένοι μύθοι σχετικά με τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου οι οποίοι παραμένουν “ζωντανοί”. Η Avis μας βοηθά να καταρρίψουμε αυτούς τους μύθους με ένα απολαυστικό QUIZ. Μύθοι για το leasing αυτοκινήτου και όχι μόνο σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις και να τους νικήσεις διεκδικώντας μοναδικά δώρα και ταξίδια. Ουσιαστικά παίζεις και βγαίνεις κερδισμένος.

Και αφού κάνεις το QUIZ, διάβασε εδώ τι ισχύει, τελικά, για το leasing. Τι είναι μύθος, τι είναι αλήθεια, γιατί συμφέρει, ποια είναι τα πλεονεκτήματά του, τι κερδίζει ο οδηγός; Όλες οι ερωτήσεις σου θα λάβουν τις απαντήσεις που πρέπει για να είσαι “διαβασμένος”.

Μύθος #1: Το service του αυτοκινήτου σου το πληρώνεις μόνος σου

Η Αλήθεια

Τα έξοδα service περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα. Το ίδιο γίνεται και με τα υπόλοιπα έξοδα όπως ελαστικά, τέλη, μεικτή ασφάλεια, ζημιές, αντικατάσταση αυτοκινήτου. Εκτός από όλα τα υπόλοιπα που γλιτώνεις, όπως τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες που μπορεί να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο, με ένα leasing αυτοκινήτου γλιτώνεις και μια σειρά από έξοδα. Μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Νέο αμάξι, εύκολα, γρήγορα, απαλλαγή από συγκεκριμένα έξοδα και ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε συμβεί καθ’ όλη την περίοδο μίσθωσης.

Με Avis Leasing το μόνο που απαιτείται είναι η καταβολή του μηνιαίου μισθώματος. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η εταιρεία.

Μύθος #2: Το leasing είναι ακριβό

Η Αλήθεια

Με την αγορά αυτοκινήτου, η αξία του μειώνεται από τα πρώτα χιλιόμετρα και σας επιβαρύνει με έξοδα χρήσης από την πρώτη στιγμή. Κόστος απόκτησης, δαπάνες χρήσης (service και ζημιές), έξοδα ασφάλισης, τέλη κυκλοφορίας. Μεταξύ μας, όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο δεν τα σκέφτεσαι όλα αυτά και μερικά προκύπτουν στη συνέχεια. Είναι, λοιπόν, τόσο εύκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το leasing αυτοκινήτου με την Avis αποδεσμεύει τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία από αυτές τις ενέργειες. Το μόνο με το οποίο πρέπει να ασχολείσαι είναι τα καύσιμα. Έτσι, θα μπορείς να οργανώσεις καλύτερα και το budget σου.

Μύθος #3: Τα leasing αυτοκίνητα είναι μόνο για εταιρείες

Η Αλήθεια

Το αυτοκίνητο με leasing αφορά και τους ιδιώτες και όχι μόνο τους επαγγελματίες, σε τιμές οι οποίες είναι εξαιρετικά προσιτές και οικονομικές. Στην Avis ο καθένας έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει τη δική του leasing προσφορά με βάση τις ανάγκες του και φυσικά τα χρήματα που θέλει να ξοδέψει. Δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία. Αρκεί να βρεις τι θες, για πόσο το θες και η χρονομίσθωση θα σου “λύσει” τα χέρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα