Με αιχμή του δόρατος το GT-R Nismo η Nissan στη Γενεύη

Με αιχμή του δόρατος το GT-R Nismo η Nissan στη Γενεύη

Με το νέο X-TRAIL, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο ελαφρύ φορτηγό e-NV200, το πρωτότυπο BladeGlider αλλά και το απίθανο GT-R της έκδοσης Nismo, θα παρουσιαστεί η Nissan στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Νέα μοντέλα, καινοτόμες τεχνολογίες και εξαιρετικές επιδόσεις συνοδεύουν τα αυτοκίνητα της Nissan που θα δουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση της Γενεύης που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την ερχόμενη εβδομάδα.

Με αιχμή του δόρατος το GT-R Nismo η Nissan στη Γενεύη

GT - R Nismo

 Με DNA βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα  της παγκόσμιας αγωνιστικής ομάδας της Nismo, το απόλυτο αυτό GT-R, κάνει το ντεμπούτο του επί Ευρωπαϊκού εδάφους. Είναι ένα μοντέλο με αγωνιστικό χαρακτήρα, που συνδυάζει  τις εργοστασιακές επιδόσεις ενός supercar με μια επαναστατικά βελτιωμένη αεροδυναμική, προσφέροντας  στον τυχερό οδηγό του, εκπληκτική απόδοση.

Η καρδιά του GT-R Nismo είναι ο γνώριμος κινητήρας V6 των 3,8 λίτρων, που όμως τώρα έχει αποκτήσει τα οφέλη από το απόσταγμα της αγωνιστικής τεχνογνωσίας της Nismo, ήτοι αυξημένη ισχύ που φθάνει τα 600PS ( 441kw ) και ροπή που αγγίζει το ασύλληπτο μέγεθος των 652 Nm. Το αγωνιστικό μηχανικό σύνολο συμπληρώνεται από νέους, υψηλής ροής και μεγάλης χωρητικότητας υπερσυμπιεστές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται και στα αγωνιστικά GT3, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο στο έπακρο την αναπνοή του μοτέρ, ενώ ο βελτιστοποιημένος ατομικός έλεγχος χρονισμού της ανάφλεξης για κάθε κύλινδρο, καθώς και οι αναβαθμισμένες αντλίες καυσίμου, προσφέρουν ιδανικό μείγμα καύσης και συμπίεσης.

Με αιχμή του δόρατος το GT-R Nismo η Nissan στη Γενεύη

Νέο X-TRAIL

Αποτελώντας το ιδανικό συμπλήρωμα στη γκάμα των crossover της Nissan , το νέο X - TRAIL συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες 4x4 με μια σειρά από σχεδιαστικές και μηχανολογικές καινοτομίες που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της Nissan για την κατηγορία. Το νέο μοντέλο εισάγει επίσης μια σειρά από νέες τεχνολογίες, όπως προβολείς bi-LED, το σύστημα Nissan Safety Shield, καθώς  και ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, το NissanConnect τρίτης γενιάς.

Το νέο X-TRAIL προσφέρει επίσης σημαντικά βελτιωμένη πρακτικότητα, καθώς τόσο η συρόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων, αλλά  και η πλήρως ολοκληρωμένη τρίτη σειρά καθισμάτων με μεγάλη επάρκεια χώρου για τα πόδια και το κεφάλι των επιβατών, θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Ως αποτέλεσμα αυτού του επανασχεδιασμού, το νέο X-TRAIL αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο  ολοκληρωμένα και στιβαρά SUV crossover, που έχει να επιδείξει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Με αιχμή του δόρατος το GT-R Nismo η Nissan στη Γενεύη

 

e-NV200

Με την παραγωγή του e-NV200, η  Nissan συνεχίζει την κυρίαρχη πορεία της στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις βιώσιμης μετακίνησης και στις επαγγελματικές μεταφορές. Το e-NV200, συνδυάζει  την πρωτοφανή φινέτσα με μηδενικές εκπομπές ρύπων και εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία της τεχνολογίας από τα δύο πολυβραβευμένα  οχήματα - Nissan LEAF και Nissan NV200, το e-NV200 είναι έτοιμο να αλλάξει το πρόσωπο της μετακίνησης στην  πόλη, κινούμενο από ένα υψηλής απόδοσης ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης, που προσφέρει κορυφαία για την κατηγορία του μεταφορική ικανότητα. Το e-NV200, είναι ένα πρακτικό και  ευέλικτο όχημα ικανό να μεταφέρει και επιβάτες είτε στην πολυτελή του έκδοση EVALIA, ή και στην απλούστερη Combi, αλλά και φορτία, αθόρυβα και χωρίς καυσαέρια.

Με αιχμή του δόρατος το GT-R Nismo η Nissan στη Γενεύη

Nissan BladeGlider Concept

Ένα τολμηρής σχεδίασης πρωτότυπο, που ακούει στο όνομα BladeGlider, θα εκτίθεται στον εκθεσιακό χώρο της Nissan στη Γενεύη, προσφέροντας μια διαφορετική οπτική για το σχεδιασμό των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Εμπνευσμένο από το ταχύτερο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό, μηδενικών εκπομπών ρύπων,  ZEOD RC της Nissan, το  BladeGlider  προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες του μια ξεχωριστή αίσθηση μετακίνησης, καθώς το σχήμα του αυτοκινήτου παραπέμπει σε ανεμόπτερο. Με έμφαση στην αεροδυναμική, το BladeGlider είναι στενό μπροστά και αρκετά πιο φαρδύ πίσω. Το σφηνοειδές σχήμα του προσδίδει μια μεγάλη ικανότητα ελιγμών και σταθερότητας στις στροφές, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Οι πόρτες του BladeGlider ανοίγουν προς τα πάνω, ενώ στο εντυπωσιακό εσωτερικό που παραπέμπει σε cockpit μαχητικού αεροσκάφους η θέση του οδηγού είναι τοποθετημένη στο κέντρο και από πίσω υπάρχουν δύο ακόμα καθίσματα.

SHARE:

24Media Network