Πώς θα αποκτήσεις το ιδανικό αυτοκίνητο με μερικά κλικ

Πώς θα αποκτήσεις το ιδανικό αυτοκίνητο με μερικά κλικ
Cropped back view of woman sitting by the table and using laptop computer Cropped back view of woman sitting by the table and using laptop computer

Στην αναζήτηση νέου αυτοκινήτου η νούμερο ένα επιλογή πλέον είναι το leasing. Και υπάρχουν λόγοι που το εξηγούν.

Όταν έρχεται εκείνη η στιγμή που αρχίζεις την αναζήτηση για ένα νέο αυτοκίνητο, είτε μεταχειρισμένο, είτε καινούργιο, υπάρχουν πολλά εμπόδια. Η διαδικασία που απαιτείται, το πού θα ψάξεις, η κατάσταση του αυτοκινήτου που θα επιλέξεις και αρκετά ακόμα, τα οποία προκαλούν πονοκέφαλο σε κάθε έναν από εμάς μπαίνοντας σε μια τέτοια περιπέτεια.

Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε όλα να γίνονταν λίγο πιο απλά, πιο εύκολα. Και αυτή τη λύση στο πρόβλημα έχει έρθει να δώσει το Leasing. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι τόσο διαδεδομένο όσο και στο εξωτερικό, όμως τα οφέλη του είναι μοναδικά.

Γιατί Leasing;

Ουσιαστικά μιλάμε για έναν έξυπνο και εξελιγμένο τρόπο να αποκτήσεις αυτοκίνητο, προσπερνώντας κάθε πιθανό εμπόδιο. Πρόκειται για μια μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου, η οποία γίνεται οικονομικά, ευέλικτα και αξιόπιστα. Το μόνο που έχει να κάνει ο ιδιώτης είναι να πληρώσει ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα. Όλα τα υπόλοιπα έξοδα ή προβλήματα αναλαμβάνει να τα λύσει η εταιρεία, από την οποία μισθώνουμε το αυτοκίνητο. Η ερώτηση για το αν συμφέρει τελικά το Leasing είναι μάλλον περιττή.

Πανεύκολο έτσι; Μάλιστα, δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ για να βρεις την εταιρεία από την οποία μπορείς να αποκτήσεις το νέο σου αυτοκίνητο με Leasing, μιας και η Avis έχει βαλθεί να μας γλιτώσει από έξοδα, κόπο και δεσμεύσεις για μια ζωή. Έχοντας ως στόχο να κάνει την απόκτηση ενός νέου οχήματος “παιχνιδάκι”, η Avis δημιούργησε το myavis.gr, ένα site που μπορείς να βρεις εύκολα όλες τις προσφορές Leasing.

Εκτός από Leasing για ιδιώτες, η Avis προσφέρει Leasing και για επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους και να βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν με μερικά κλικ. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί σε προνομιακές τιμές ανάμεσα σε περισσότερα από 50 Top Deals. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να σχεδιάσει κάποιος το ιδανικό για εκείνον αυτοκίνητο, διαμορφώνοντας το μηνιαίο μίσθωμα και τον εξοπλισμό που επιθυμεί.

Αυτοκίνητα διαθέσιμα για Leasing

Αυτοκίνητα διαθέσιμα για leasing Shutterstock

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει το myavis.gr είναι η υπηρεσία Track Your Car. Με αυτή τη μοναδική υπηρεσία για τα ελληνικά δεδομένα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη του αιτήματός του. Επίσης, μπορεί να επικοινωνήσει με πωλητή της εταιρίας, να καταθέσει ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα εύκολα και γρήγορα, καθώς επίσης και να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την παραγγελία του.

Τώρα το κλείσιμο ενός ραντεβού για service είναι πιο εύκολο από ποτέ. Ο κάθε πελάτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να προσπεράσει τα πιο βαρετά και κουραστικά κομμάτια του, όπως είναι το ΚΤΕΟ ή το συνεργείο, απλά με μερικά κλικ στο myavis.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατηγορία Top Deals του myavis.gr μπορεί να βρει κανείς όλα τα τελευταία μοντέλα που είναι διαθέσιμα στην αγορά, στο πλέον ανταγωνιστικό μίσθωμα. Με απλά βήματα ο πελάτης διαμορφώνει τον εξοπλισμό που τον ενδιαφέρει στο αμάξι των ονείρων του και το έχει ετοιμοπαράδοτο.

Η προσφορά που παρέχεται από το site περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον πελάτη όπως μηνιαίο μίσθωμα ενώ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την προκαταβολή που τον εξυπηρετεί αλλά και την διάρκεια της μίσθωσης και τα χιλιόμετρα. Στη συνέχεια, η ομάδα του Avis Leasing θα επικοινωνήσει με τον πελάτη, θα εξηγήσει την προσφορά και θα παρέχει κάθε άλλη διευκρίνιση.

Leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Μέσα στη δύσκολη κατάσταση που ζούμε όλοι, η Avis αντιλαμβάνεται την ανάγκη του κοινού για ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις Leasing και λανσάρει και μια νέα υπηρεσία, το Leasing Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Έτσι, στο myavis.gr μπορεί ο καθένας να δει την υπηρεσία leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η οποία είναι διαθέσιμη από αρχές Μαΐου. Με ένα απλό scrollάρισμα στη σελίδα υπάρχει η δυνατότητα να δει κανείς όλες τις προσφορές και να απολαύσει όλα τα προνόμια του leasing. Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, δωρεάν ασφάλεια, service, αλλαγή ελαστικών, έκτακτα έξοδα, τέλη κυκλοφορίας και την εγγύηση της Avis.

Τέλος, ο επισκέπτης της σελίδας μπορεί να διαλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων. Το καλύτερο, όμως, είναι πως υπάρχει η επιλογή μίσθωσης είτε για 24, είτε για 36 μήνες, με τον κάθε ένα να διαλέγει το πακέτο που του ταιριάζει περισσότερο.

Ακόμα αναρωτιέσαι αν τελικά συμφέρει το leasing σε σχέση με την αγορά ενός αυτοκινήτου;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα