Στην Κάρλα Μπρούνι ποντάρει η Ford για αύξηση των πωλήσεών της στη Γαλλία. Βίντεο

Στην Κάρλα Μπρούνι ποντάρει η Ford για αύξηση των πωλήσεών της στη Γαλλία. Βίντεο

Η Ford προσέλαβε την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, την Κάρλα Μπρούνι, για το διαφημιστικό με το οποίο επιχειρεί να επανέλθει δυναμικά στην αγορά της Γαλλίας.

Στο βίντεο που ήδη «παίζει» στη γαλλική τηλεόραση και υπάρχει στο διαδίκτυο, η Κάρλα Μπρούνι εμφανίζεται να εγκαταλείπει την καριέρα της στην κιθάρα για να γίνει πετυχημένη προπονητής ποδοσφαίρου ανδρικής ομάδας.  

Η Ford Γαλλίας, επιδιώκοντας να αντιμετωπίσει το πλεονέκτημα που έχουν οι γαλλικές εταιρίες Renault και PSA / Peugeot-Citroen εντός έδρας, ευελπιστεί ότι η απίθανη αλλαγή που κάνει η Μπρούνι στην καριέρα της ίσως εμπνεύσει εξίσου τολμηρές αποφάσεις από τους Γάλλους αγοραστές αυτοκινήτων, οι οποίοι ενδεχομένως να αφήσουν πίσω τους τις εγχώριες μάρκες για τα …μάτια της Ford.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη διαφήμιση, είναι ένα στοίχημα για την επιρροή που έχει η Κάρλα Μπρούνι στο καταναλωτικό κοινό.

Η Ford, έχει μερίδιο 4,3% στο σύνολο των πωλήσεων αυτοκινήτων στη Γαλλία μέχρι στιγμής φέτος, ποσοστό που ωχριά μπροστά στο 30% και 26% αντίστοιχα των PSA και Renault. Με την παρουσία της Μπρούνι οι άνθρωποι της Ford ευελπιστούν στην αύξηση του μεριδίου της εταιρίας.

«Είναι μια γυναίκα που έκανε καριέρα ως κορυφαίο μοντέλο, ήταν εξαιρετική τραγουδίστρια και ηθοποιός, και αν και ήταν γνωστή για τις σοσιαλιστικές αντιλήψεις της βρέθηκε να είναι σύζυγος ενός προέδρου της Γαλλίας που εκλέχθηκε με τις ψήφους των δεξιών ψηφοφόρων», επεσήμανε μιλώντας στο Reuters ο Fabrice Devanlay, διευθυντής εξωτερικών σχέσεων της Ford στη Γαλλία. Και πρόσθεσε:

«Σίγουρα υπάρχει κάποιος κίνδυνος στην επιλογή της Μπρούνι για την καμπάνια που έχει να κάνει με όλα όσα αφορούν την πολιτική και την οικογενειακή της κατάσταση. Όμως, η διεθνής προσωπικότητά της είναι ένας απίστευτος οδηγός για την προβολή της καμπάνιας μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα