Το Honda Civic αποκτά πιο σπορ χαρακτήρα και νέες τεχνολογίες

Το Honda Civic αποκτά πιο σπορ χαρακτήρα και νέες τεχνολογίες

Το Honda Civic αποκτά οπτική συγγένεια με το προσεχές Type R, στην πρωτοεμφανιζόμενη έκδοση Civic Sport, ενώ τα βελτιωμένα Civic και Civic Tourer διαθέτουν νέα, σπορ εξωτερική σχεδίαση και στυλιστική ανανέωση εσωτερικού

Λίγες ημέρες πριν την εφετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Honda απκκάλυψε φωτογραφίες και λεπτομέρειες για ορισμένες αναβαθμίσεις στην οικογένεια του Civic, και την είσοδο μιας νέας έκδοσης, της  Civic Sport.

Τα Civic και Civic Tourer αποκτούν πιο σπορ ύφος με μία ανανέωση της αισθητικής του εμπρός τμήματος που χρησιμοποιεί ως κύρια συστατικά τους νέους προβολείς με ενσωματωμένα φώτα ημέρας και ένα νέο κομψό, εμπρός προφυλακτήρα. Το Civic hatchback υιοθετεί επίσης νέο πίσω προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή σε μαύρη  απόχρωση και πίσω φώτα LED.

Το Honda Civic αποκτά πιο σπορ χαρακτήρα και νέες τεχνολογίες

Σε συνάρτηση με τις premium παρεμβάσεις στο εξωτερικό, τα μοντέλα 2015 ανανεώνονται και εσωτερικά με νέες ταπετσαρίες καθισμάτων και ραφές στα προσκέφαλα, νέες επενδύσεις θυρών με χρωμιωμένες λαβές και ένα πίνακα ελέγχου  σε μαύρο μεταλλικό.

Οι αισθητικές αναβαθμίσεις συνδυάζονται άριστα με την ευρυχωρία του εσωτερικού της σειράς Civic. Ο χώρος αποσκευών 477 L του Civic και 624 L του Civic Tourer παραμένει ο καλύτερος στην αντίστοιχη κατηγορία.

Η οικογένεια Civic 2015 σηματοδοτεί επίσης την πρεμιέρα του συστήματος ήχου & ενημέρωσης Honda Connect. Το Honda Connect προσφέρει άνεση και συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με βασικές λειτουργίες όπως: AM/FM, DAB και Internet Radio, συνδεσιμότητα Bluetooth, internet browsing, δορυφορική πλοήγηση  και κάμερα οπισθοπορείας.

Το σύστημα τρέχει με λειτουργικό Android 4.0.4  και προσφέρει τις οικείες λειτουργίες αφής ενός smartphone σε οθόνη επτά ιντσών. 

Νέα έκδοση Civic Sport

Η Ευρωπαϊκή οικογένεια Civic αυξάνεται και πληθύνεται με τον ερχομό ενός νέου μέλους, του Civic Sport. Βασισμένο στο Civic hatchback, και με την ισχύ του 1.6 L diesel 120 PS ή του βενζινοκινητήρα 1.8 L, 142 PS, διαθέτει πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος και 17άρες ζάντες αλουμινίου μοναδικές στην έκδοση Sport. Επιπλέον, το Civic Sport αφήνει αιχμές για την εντυπωσιακή σχεδίαση του προσεχούς Type R με νέο εμπρός προφυλακτήρα που περιλαμβάνει πλέγμα στο κάτω μέρος του αεραγωγού και μαύρη επένδυση οροφής στην καμπίνα.

Όλα τα μοντέλα της σειράς 2015 Civic θα ωφεληθούν από την προσθήκη του συστήματος City- Brake Active (CTBA) της Honda στάνταρ. Ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά στην αποφυγή ή τη μείωση της σφοδρότητας των ατυχημάτων με μικρές ταχύτητες, το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ για σάρωση του δρόμου μπροστά και εφαρμόζει αυτόματα πίεση πέδησης εάν ανιχνευτεί πιθανός κίνδυνος σύγκρουσης. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με ταχύτητες κάτω από 30 km/h.

SHARE:

24Media Network