Τop Gear: Ο Τζόι από τα Φιλαράκια και ο Ken Block ντριφτάρουν και ‘καίνε’ το Λονδίνο

Τop Gear: Ο Τζόι από τα Φιλαράκια και ο Ken Block ντριφτάρουν και ‘καίνε’ το Λονδίνο

Ο Matt LeBlanc έγινε... "wedding crasher" στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του Ken Block για λογαριασμό του νέου Top Gear (Vid)

Η αναγέννηση του Top Gear σημαδεύτηκε από ένα ιδιαίτερο περιστατικό.

Κατά τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της σειράς αυτοκινήτου του BBC που πλέον θα παρουσιάζει ο Matt LeBlanc, κοινώς ο πάλαι ποτέ “Τζόι” από τα “Φιλαράκια”, το όχημα του Ken Block στο οποίο επέβαινε και ο παρουσιαστής, “διέκοψε” γαμήλια τελετή με πολύ θόρυβο και με ένα εντυπωσιακό drift έξω από την εκκλησία.

Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω πλάνα, έφτασαν σχεδόν στα σκαλιά του Καθεδρικού Ναού του St Paul. Το περιστατικό αποτέλεσε φυσικά ένα σπάνιο θέαμα για το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους.

Το βίντεο όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από το BBC:

Και η έκφραση του Matt LeBlanc κατά τη διάρκεια του drift:

Στο πρώτο επεισόδιο ο Ken Block οδηγεί τη Mustang του στο Λονδίνο:

Μάλιστα, η εκπομπή έκλεισε τη γέφυρα Tower Bridge, χθες Σάββατο, για λογαριασμό των γυρισμάτων.

“Σαν ένας φανατικός των αυτοκινήτων και μεγάλος θαυμαστής της εκπομπής “Top Gear” νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που θα συμμετάσχω στο νέο κεφάλαιο αυτής της εκπομπής” δήλωσε ο ίδιος ο LeBlanc για την νέα του καριέρα. Ο 48χρονος Αμερικανός ηθοποιός θα μοιραστεί τον ρόλο του παρουσιαστή με τον Chris Evans.

Το βρετανικό κανάλι ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά στην 39χρονη ιστορία της ψυχαγωγικής εκπομπής, ο κεντρικός παρουσιαστής δεν θα είναι Βρετανός.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 22 Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα