Toyota – Osaka 2007

Toyota – Osaka 2007
toyotaosaka16707small

Η Toyota προσφέρει 220 επίσημα οχήματα στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2007 στην Οσάκα

Η Toyota είναι ο επίσημος εταίρος στο Osaka 2007, έχοντας ήδη διατελέσει επίσημος εταίρος στα πρωταθλήματα 2003 στο Παρίσι και 2005 στο Ελσίνκι.



Στο Osaka 2007, η Toyota συμμετέχει στην προώθηση του περιβαλλοντικού προγράμματος Green Project* του IAAF, προσφέροντας οχήματα με περιβαλλοντικά συμβατή τεχνολογία. Εκτός από το Prius, ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα που θα χορηγηθούν θα είναι το FCHV-BUS (υβριδικό λεωφορείο κυψελών καυσίμου), το Alphard Hybrid minivan, και το ελαφρύ υβριδικό φορτηγό Dyna.



Η Toyota προγραμματίζει επίσης να προσφέρει αυτοκίνητα όπως το Welcab (ειδικά εξοπλισμένα οχήματα) για χρήση από διαγωνιζόμενους με αναπηρικά καροτσάκια. Τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές, σαν ‘lead cars’ στα αγωνίσματα, για την εξυπηρέτηση εκπροσώπων του τύπου στους μαραθωνίους ανδρών και γυναικών, και για τη μεταφορά αθλητών και επισήμων.



Στο φετινό πρωτάθλημα, θέλοντας να δείξει την υποστήριξή της στα παιδιά, που θα αναλάβουν τις ευθύνες τις επόμενης γενιάς, η Toyota θα προσφέρει σε 900 άτομα (100 άτομα την ημέρα – 50 ζευγάρια μαθητών δημοτικού και γυμνασίου αλλά και τους ενήλικους συνοδούς τους) δωρεάν εισιτήρια για να έρθουν και να παρακολουθήσουν τις επιδόσεις των παγκοσμίως κορυφαίων αθλητών.



Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται online ή ταχυδρομικώς, και στην περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις από τα διαθέσιμα εισιτήρια, θα γίνει κλήρωση για την επιλογή των τυχερών.



*
Ένα project που παρουσίασε ο IAAF, με σκοπό να συμβάλλει στην περιβαλλοντική προστασία. Οι στόχοι του project περιλαμβάνουν την εφαρμογή μέτρων για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη συγκέντρωση δωρεών που θα χρησιμοποιηθούν στις πρωτοβουλίες αναδάσωσης.


Παρουσίαση Osaka 2007




Εκδήλωση 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IAAF Στίβου 2007 στην Οσάκα (Osaka 2007)
Χρόνος διεξαγωγής 25 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου (εννέα ημέρες)
Τόπος διεξαγωγής Nagai Stadium, Osaka, Japan
Χορηγός Διεθνής Σύνδεσμος Αθλητικών Ομοσπονδιών (IAAF)
Οργανωτικά στοιχεία
Χώρες/περιοχές: 212
Αθλητές/επίσημοι: 3,200 (αναμενόμενοι)
Αριθμός αγωνισμάτων: 24 για άνδρες, 23 για γυναίκες

Διαδικτυακός τόπος http://www.osaka2007.jp/index_e.html
Λοιπά Το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου έγινε στο Ελσίνκι (Φινλανδία) το 1983. Ο θεσμός πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Είναι η δεύτερη φορά που διεξάγεται στην Ιαπωνία: η πρώτη ήταν το Πρωτάθλημα του Τόκιο 1991 πριν από 16 χρόνια.



Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα της Toyota:
http://toyota.jp/iaaf/. Λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες από τις 20 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα