Αλέξης Παππάς: Θα πάει Survivor All Star; – Αποχώρησε από παράσταση του Μαυρικίου

Αλέξης Παππάς: Θα πάει Survivor All Star; – Αποχώρησε από παράσταση του Μαυρικίου
Αλέξης Παππάς Instagram / @alexispapas_official

"Φουντώνουν" τα σενάρια που θέλουν τον Αλέξη Παππά να συμμετέχει στο φετινό Survivor All Star, ειδικά μετά από την απόφασή του να αποχωρήσει την τελευταία στιγμή από την παράσταση "Το κλουβί με τις τρελές".

Μυστήριο επικρατεί με την συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο Survivor All Star, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με την Acun Medya.

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως ο πρώην παίκτης του Survivor δεν κατέληξε σε συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό, καθώς δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό κομμάτι.

Η πρόσφατη κίνηση, όμως, του Αλέξη Παππά να αποχωρήσει την τελευταία στιγμή από θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετείχε, προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το εάν άλλαξε γνώμη.

Μάλιστα, νέες πληροφορίες του NEWS 24/7 αναφέρουν πως ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τι έγινε με Αλέξη Παππά και Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ο Αλέξης Παππάς θα έπαιζε στη θεατρική παράστασηΤο κλουβί με τις τρελές” και θα συμπρωταγωνιστούσε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ωστόσο, ο γνωστός μουσικός προχώρησε πρόσφατα σε δηλώσεις και υποστήριξε πως ο συνάδελφός του αποχώρησε ξαφνικά από τη παράσταση, ενώ είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει.

Ο Αλέξης Παππάς απάντησε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου με τα παρακάτω:

“Με έκπληξη, πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου, τις οποίες θεωρώ ατυχείς και λυπάμαι για αυτές. Θα ήθελα να ενημερώσω το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τον Μαυρίκιο πως η λέξη “συμφωνία” συνοδεύεται από κάποιο συμβόλαιο. Εγώ δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο και κατά συνέπεια, ποτέ δεν συμφώνησα για συνεργασία στη θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Ήμασταν σε συνομιλίες και μόνο. Επίσης, ποτέ δεν φοβήθηκα ότι δεν θα τα καταφέρω, πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω πώς οποιαδήποτε πρόκληση μου έχει δοθεί μέχρι σήμερα, έχω ανταποκριθεί επαρκέστατα. Ο λόγος, για τον οποίο τελικώς δε συμμετείχα στην τιμητική κατά τ’ άλλα για εμένα πρόταση συνεργασίας, είναι το γεγονός ότι οι 20 ημέρες για τις πρόβες δεν είναι επαρκείς για να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα”.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επέμεινε πως είχαν κάνει συμφωνία, ενώ δήλωσε πως έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Αλέξη Παππά, ο οποίος θα είναι ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα