Amber Heard: Απομακρύνεται από το Instagram – “Πληρώνω ακόμα το τίμημα που μίλησα για τη βία κατά των γυναικών”

Amber Heard: Απομακρύνεται από το Instagram – “Πληρώνω ακόμα το τίμημα που μίλησα για τη βία κατά των γυναικών”
H Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ @2021 AP Photo/Joel Ryan

Η Amber Heard λίγο πριν αντιμετωπίσει τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, στο δικαστήριο μοιράστηκε ένα δημόσιο μήνυμα στο Instagram, λέγοντας πως έτρεφε πάντα αγάπη για τον ίδιο.

Μια ημέρα πριν εκδικαστεί η μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης 50 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της, Johnny Depp σε βάρος της, η Amber Heard έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ανέφερε πως θα αποστασιοποιηθεί από τα social media.

Στη δίκη οι ένορκοι θα κληθούν να αποφασίσουν εάν τελικά η Amber Heard δυσφήμησε τον Depp σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018, στο οποίο ανέφερε πως την κακοποιούσε. Ο ηθοποιός από την μεριά του αρνείται πως έχει επιτεθεί στην Heard και δηλώνει πως το συγκεκριμμένο άρθρο τον “φωτογράφισε”, έπληξε τη φήμη του και του κόστισε επαγγελματικά.

Η δίκη πρόκειται να είναι ανοιχτή στις τηλεοπτικές κάμερες και στο εδώλιο θα βρεθούν ως μάρτυρες πολλοί διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, αλλά και επιχειρηματίες όπως ο Elon Musk.

“Θα αποσυνδεθώ (από τον λογαριασμό μου) τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ίσως γνωρίζετε, θα βρίσκομαι στη Βιρτζίνια όπου θα αντιμετωπίσω τον πρώην σύζυγό μου Johnny Depp στο δικαστήριο”, αναφέρει αρχικά η Amber Heard σε σημερινή δημοσίευσή της στο Instagram.

“Ο Johnny έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος μου για ένα άρθρο μου στην Washington Post , στο οποίο αφηγήθηκα την εμπειρία μου για τη βία και την κακοποίηση που έχω δεχτεί. Ποτέ δεν τον κατονόμασα, αντιθέτως έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες όταν μιλούν εναντίον ανδρών με εξουσία. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω πως όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, θα μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Johnny”, γράφει.

“Πάντα έτρεφα αγάπη για τον Τζόνι και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να αναβιώσουμε τις λεπτομέρειες της πρότερης κοινής μας ζωής μπροστά σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζω τη συνεχή υποστήριξη που είχα την τύχη να λάβω όλα αυτά τα χρόνια και τις επόμενες εβδομάδες θα στηρίζομαι σε αυτήν περισσότερο από ποτέ” καταλήγει η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα