Amber Luke: Το μοντέλο που κάλυψε το 98% του δέρματός της με τατουάζ

Amber Luke: Το μοντέλο που κάλυψε το 98% του δέρματός της με τατουάζ
Η Amber Luke έχει καλύψει το 98% του δέρματός της με τατουάζ instagram

Η Amber Luke, ξεκινώντας στα 16 μέχρι και σήμερα στα 25 της χρόνια έχει κάνει περισσότερα από 600 τατουάζ, καλύπτοντας το 98% του δέρματός της. Η κατάθλιψη και οι παρεμβάσεις.

Η Amber Luke έχει καλύψει το 98% του δέρματός της με τατουάζ. Το 25χρονο μοντέλο έχει αποφασίσει να παρέμβει στο σώμα της με διάφορους τρόπους μεταξύ των οποίων piercing αλλά και χειρουργικές επεμβάσεις.

Η 25χρονη μένει στην Αυστραλία, όπου και εργάζεται ως tattoo artist και δημιουργός περιεχομένου. Στα 16 της διαγνώστηκε με κλινική κατάθλιψη. Σε συνέντευξή της είχε παραδεχτεί πως “Δυσκολευόταν να βγει από το σπίτι λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης”. Η Amber γεννήθηκε με ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα δέρμα.

Η ίδια αποφάσισε να παρέμβει στην εικόνα της. Ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει ήταν η τέχνη των τατουάζ. Ξεκινώντας στα 16 της μέχρι και τα 25 της χρόνια, έχει πλέον καλύψει το 98% του δέρματός της με περισσότερα από 600 τατουάζ.

Τα μάτια της είναι μπλε, η γλώσσα της κομμένη στα δύο και τα αυτιά της θυμίζουν ξωτικού. Η Amber πλέον αισθάνεται “Μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει”. Όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της στο Insider, δεν είναι λίγοι οι άγνωστοι που της ασκούν κριτική. “Στην αρχή με επηρέαζε. Όμως γρήγορα συνειδητοποίησα πως δεν υπάρχει λόγος να το παίρνω κατάκαρδα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μάλλον μίζερη ζωή”.

Η ίδια επιμένει πως η θέση της σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι να ευχαριστεί κανέναν άλλον παρά τον εαυτό της. “Μου δίνουν θέληση να ζω”, εξηγεί αναφερόμενη στα τατουάζ της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα