Αναστάσιος Ράμμος: Τα φιλιά του με γνωστές Ελληνίδες – Το σχόλιο για τη Ζαρίφη

Αναστάσιος Ράμμος: Τα φιλιά του με γνωστές Ελληνίδες – Το σχόλιο για τη Ζαρίφη
Ο Αναστάσιος Ράμμος Instagram / @a_rammos

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις διάσημες Ελληνίδες που έχει φιλήσει, αλλά και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Τι είπε για τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τα περιβόητα φιλιά του Αναστάσιου Ράμμου, ο οποίος συμμετείχε πρόσφατα στο J2US μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ οι φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και στη ζωή, πέρα από το μουσικοχορευτικό show.

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε στην εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε” πως δεν έχει σχέση με την παρουσιάστρια, ενώ μίλησε για τα φιλιά που έχει δώσει κατά καιρούς με διάσημες Ελληνίδες της showbiz, όπως η Μυριέλλα Κουρέντη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ελένη Βουλγαράκη, λέγοντας:

“Με την πρώτη έχω φιληθεί πιο πολύ σε ένα βιντεοκλίπ. Με την Ελένη και την Κατερίνα έχουμε δώσει πεταχτό. Για πλάκα τα κάναμε τα φιλιά. Δεν είναι κάτι για μένα ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Και με τη Βίσση έχω φιληθεί. Με τη Ζαρίφη κάναμε πλάκα, δεν τα έχουμε. Η Βουλγαράκη μου το ζήταγε, κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει έλα φίλα με. Δεν τα έχουμε με τη Βουλγαράκη”.

Ο τραγουδιστής μίλησε, επίσης, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, καθώς είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία, αναφέροντας:

“Όποιο παιδί το βιώνει πρέπει σίγουρα να μιλήσει, οπουδήποτε. Εγώ δεν μίλαγα στην αρχή. Οι γονείς μου έπρεπε να έχουν χωρίσει καιρό πριν. Πρέπει όταν είναι η ώρα να χωρίζουν, να μην μένουν μαζί για τα παιδιά. Όταν χωρίζουν οι άνθρωποι δεν παύουν να είναι γονείς”.

Τέλος, δήλωσε ότι έχει σώσει άνθρωπο από την αυτοκτονία, αναφέροντας σχετικά: “Ένας τύπος ήρθε και μου είπε ότι ήταν στη φυλακή και ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει αλλά άκουσε το τραγούδι μου και τον βοήθησε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα