Άνταμ Σάντλερ είσαι “μορφή” – Έκανε έκπληξη στη σερβιτόρα που τον “έδιωξε”

Άνταμ Σάντλερ είσαι “μορφή” – Έκανε έκπληξη στη σερβιτόρα που τον “έδιωξε”

Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο εστιατόριο από το οποίο είχε φύγει επειδή η σερβιτόρα Νταϊάνα Ρόντας του είπε "δεν έχουμε τραπέζι". Της έκανε έκπληξη, την έκανε -ξανά- viral.

Η Νταϊάνα Ρόντας είναι σερβιτόρα στο γνωστό εστιατόριο των ΗΠΑIHOP”. Αυτό φημίζεται για τα pancakes και τα milkshakes του, έχοντας γίνει πόλος έλξης για πολλούς celebrities, κάποιους εκ των οποίων οι σερβιτόροι, πολλώ δε αυτοί που ανήκουν στους “Millennials”, αγνοούν.

Αυτό συνέβη και με την νεαρή σερβιτόρα που, αρχικά, έγινε “αιτία” για να αποχωρήσει ο Άνταμ Σάντλερ από το εστιατόριο και έπειτα, έγινε viral.

Πριν από μερικές ημέρες, όταν ο γνωστός ηθοποιός είχε βρεθεί στο εστιατόριο μαζί με την κόρη του, η Νταΐάνα Ρόντας, αδυνατώντας να τον αναγνωρίσει, καθώς αμφότεροι φορούσαν και μάσκες κορονοϊού, του είχε πει πως δεν υπήρχαν ελεύθερα τραπέζια και πως έπρεπε να περιμένουν για τουλάχιστον μισή ώρα.

Αποτέλεσμα; Αυτό.

Ο γνωστός κωμικός, ωστόσο, δεν της κράτησε κακία. Το αντίθετο. Επισκέφτηκε εκ νέου το εστιατόριο, της έκανε έκπληξη, φωτογραφήθηκε μαζί της, την ξαναέκανε viral και, όπως έγραψε και η ίδια, της χάρισε μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της.

Να σημειωθεί ότι μετά το πρώτο περιστατικό, η κοπέλα, όταν κατάλαβε το “σφάλμα” της είχε γράψει: “Σε παρακαλώ, γύρνα πίσω”. Όπως και έγινε.

Ο Άνταμ Σάντλερ πάντως, που έκανε επίσης ανάρτηση από τη “μεγάλη επιστροφή”, έγραψε αστειευόμενος: “Απλά να σημειωθεί πως ο λόγος που είχα φύγει από το μαγαζί ήταν γιατί η ευγενική κοπέλα μου είχε πει ότι στο δωρεάν μενού δεν συμπεριλαμβάνονται τα milkshakes”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα