Ανθή Βούλγαρη: Ο όγκος στο κεφάλι και το χειρουργείο οκτώ ωρών

Ανθή Βούλγαρη: Ο όγκος στο κεφάλι και το χειρουργείο οκτώ ωρών

Για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αφηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου.

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω "Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;". Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω "τι κάνω;". Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο» είπε φορτισμένη η Ανθή Βούλγαρη.

«Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Μεσάνυχτα
SHARE:

24Media Network